Latest News

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Τι απαντά ο Καρδαράς στον Καρύδη

Με μια απάντηση πάνω από 400 λέξεις ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρδαράς δίνει συνέχεια στην πολιτική αντιπαράθεση με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Καρύδη.
Η απάντηση που δεν περιλαμβάνει...







ύβρεις και χαρακτηρισμούς, έχει ως εξής:

"Στην πολιτική κριτική που άσκησα ως πολίτης ότι η ΟΛΠ ΑΕ του κ. Ανωμερίτη λειτουργεί στον Πειραιά ως «Κράτος εν Κράτει» αγνοώντας τους πολίτες και τους θεσμικούς φορείς της πόλης και ότι υποστηρίζεται άκριτα από τον κ. Καρύδη καθώς και ότι τα δύο κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, με τις εγκληματικές πολιτικές τους κατέστρεψαν τη χώρα, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Καρύδης, στη δημοσιευμένη απάντηση του, αντέτεινε ως προς το πρόσωπό μου τους παρακάτω χαρακτηρισμούς που σταχυολογώ:
«εκπρόσωπος της Αριστεράς του σαλονιού»
«φερέφωνο του Μιχαλολιάκου»
«περιφέρει τη μιζέρια του»
«συμπλέει με τις δυνάμεις της καθυστέρησης ενάντια σε κάθε πρόοδο στον Πειραιά»
«επαναστάτης εκ του ασφαλούς προτείνει επιστροφή στη δραχμή και τη χρεωκοπία της Ελλάδας»
«να πάψει να παραληρεί και να βρίσκεται σε παράκρουση»
«την καρδάρα την έχυσε» και άλλα παρόμοια.
Δεν θα του απαντήσω γιατί πρέπει να επιλέγουμε με ποιους κάνουμε πολιτικό διάλογο με επιχειρήματα.
ΟΜΩΣ: ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ
-οι πολίτες αναγνωρίζουν ότι ως αυτοδιοικητική παράταξη κάνουμε την πιο σκληρή αντιπολίτευση στο Δήμαρχο Μιχαλολιάκο με πρόσφατες κινητοποιήσεις κατά της ιδιωτικοποίησης των πλαζ Βοτσαλάκια-Τερψιχόρης κατά των ιδιωτικών συμφερόντων που εκπροσωπεί, παλαιότερα για τη ΜΑΡΙΝΑ ΖΕΑΣ που την ήθελε ο Κυριακούλης φέουδό του, για τη ΧΡΩΠΕΙ και το σχεδιαζόμενο MALL του Χαραγκιώνη κλπ ΑΛΛΑ πάντα καταθέτουμε ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ.
- οι πολίτες γνωρίζουν, παρά τις λαϊκίστικες αντιδράσεις, ότι ως παράταξη είμαστε υπέρ της έλευσης του ΤΡΑΜ και υπέρ της επέκτασής του προς Καμίνια και την Πειραϊκή, οπότε δεν χρειάζεται το πανάκριβο ΜΟΝΟΡΕΙΛ του Ανωμερίτη περιμετρικά του λιμανιού.
- οι πολίτες γνωρίζουν ότι συμφωνούμε με τα σχέδια του ΟΛΠ Α.Ε. για την πολιτιστική Ακτή, τη φύτευση υψηλού πράσινου στο λιμάν για την ανάπλαση των παλαιών αποθηκών και του ΣΙΛΟ και άλλες παρεμβάσεις αλλά διαφωνούμε με τις περιβαλλοντοκτόνες και δαπανηρότατες προβλήτες χιλιομέτρων μέσα στη θάλασσα και την κοστοβόρα υποθαλάσσια διάβαση από Αγ. Νικόλαο έως Αγ. Διονύσιο και άλλα έργα για τα οποία υπάρχει μια περίεργη σπουδή να κλειστούν συμφωνίες πριν τις εκλογές.
-τέλος, σε αντίθεση με άλλες δυνάμεις που εμφανίζονταν αντιμνημονιακές (π.χ. ΝΔ), οι πολίτες γνωρίζουν ότι είμαστε συνεπείς κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που έχει χρεωκοπήσει την Ελλάδα και παράλληλα έχουμε ένα σαφή προσανατολισμό για ένα ευρύτερο φάσμα και ένα νέο συσχετισμό πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων στην Ελλάδα που θα βγάλει τη χώρα από τη δίνη του χάους αλλά και για αλλαγή συσχετισμών και στην Ευρώπη του νεοφιλελευθερισμού και της δεξιάς μετάλλαξης της σοσιαλδημοκρατίας και της κεντροαριστεράς μαζί με πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις που αντιμάχονται την κυριαρχία των αγορών και την κερδοσκοπία του κεφαλαίου και που εντέλει θέτουν τα κέρδη πάνω από τον άνθρωπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΔΑΡΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ»

@ Ελπίζουμε τελειώσει εδώ η ιστορία και να μην υπάρξει συνέχεια στο σίριαλ...