Latest News

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ποιος είναι ο εκατομμυριούχος...

Την έκανε λαχείο και ψάχνουν να τον βρουν, αλλά παραμένει άφαντος. Το τυχερό δελτίο είναι ένα αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει αν είναι ένας και ο κάτοχός του. Ενας λαχνός που κέρδισε 640 εκατομμύρια...


δολάρια στην κλήρωση του λότο Mega Millions στις ΗΠΑ, πωλήθηκε στο Μέριλαντ, κοντά στην Ουάσινγκτον, μετέδωσε νωρίς σήμερα το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

Ωστόσο επί του παρόντος δεν είναι γνωστό αν είναι ένας ο κάτοχος του τυχερού λαχείου και συνεπώς ο μοναδικός νικητής του τζακπότ που θα λάβει το ποσό αυτό, το οποίο αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του τυχερού παιχνιδιού παγκοσμίως. Οι τυχεροί αριθμοί (2, 4, 23, 38, 46 και ο συμπληρωματικός αριθμός 23) ανακοινώθηκαν αργά χθες στις 23:00 τοπική ώρα (06:00 ώρα Ελλάδος).

Οι οργανωτές δεν έχουν προβεί σε καμιά ανακοίνωση για τον νικητή ή τους νικητές του τζακπότ. Το MSNBC επικαλέστηκε ως πηγή της πληροφορίας του, έναν επικεφαλής του λότο στο Μέριλαντ που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Ο τυχερός παίκτης μπορεί να διαλέξει αν θα λαμβάνει περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για 26 χρόνια ή θα λάβει εφάπαξ το ποσό των τουλάχιστον 400 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί σε ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς φόρους.

Οι ειδικοί έλεγαν ότι η πιθανότητα να κερδίσει κάποιος το τζακπότ ήταν μία στα 176 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με ειδικούς, ίσως χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες πριν ο νικητής εμφανιστεί, καθώς γενικά όσοι κερδίζουν τυχερούς λαχνούς συμβουλεύονται πρώτα δικηγόρους πριν ανακοινώσουν ότι κέρδισαν.