Latest News

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Οι α-δέξιοι της Συγγρού...

Της Συγγρού γίνεται στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Τα "πουλέν" του Αντώνη Σαμαρά έχουν έχουν αναλάβει δράση και κοντεύουν να μεταφορφώσουν τη γαλάζια παράταξη σε νέα...
Πολιτική Άνοιξη. Οι πολιτικές τραβεστί και αδέξιες μεθοδεύσεις έχουν μικρύνει τη φιλελεύθερη παράταξη, που αδυνατεί να καλύψει ολοένα και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.Ή αν θέλετε αφήνουν χώρο για να παίξουν μπάλα πολλοί άλλοι, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις δημοσκοπήσεις.
Εκείνο όμως που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι η αντιμετώπιση των "ανθρώπων του προέδρου" στα γαλάζια στελέχη, με αποκορύφωμα τους βουλευτές που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο 2. Όσοι τους γνωρίζουν από κοντά, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως οι περισσότεροι απ' αυτούς θα μπορούσαν ποτέ να φύγουν από το σπίτι τους, όπως αποκαλούσαν τη ΝΔ. Αναγκάστηκαν από τον άκομψο τρόπο που τους συμπεριφέρθηκαν από τη Συγγρού, οι εκ μεταγγραφής από την Πολιτική Άνοιξη. Τους ζήτησαν- λέει- δήλωση υπέρ του μνημονίου για να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Και τους έστειλαν στους Ανεξάρτητους Πολίτες του Π. Καμμένου.
Έτσι, κάθε μέρα που περνάει, η ΝΔ χάνει ποσοστά χωρίς να τα αναπληρώνει. Αν δεν γίνουν σύντομα εκλογές, τότε θα βρεθεί να κάνει τις ίδιες χαμηλές πτήσεις με το ΠΑΣΟΚ.
Αντιθέντως, αν η ΝΔ είχε επιμείνει στην αντιμνημονιακή τακτική που την έφερε μπροστά από το ΠΑΣΟΚ και δεν ψήφιζε τη δανειακή σύμβαση, τότε σήμερα θα είχε τέτοια ποσοστά που όχι μόνο δεν θα υπήρχε θέμα αυτοδυναμίας, αλλά δεν θα είχαν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις να υφίσταται πέντε κόμματα στο χώρο της κεντροδεξιάς πολυκατοικία.
@ Υπάρχουν οι δεξιοί και οι α-δέξιοι στη Συγγρού...