Latest News

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Απίστευτο επεισόδιο με τον Β. Μαρινάκη

Περιπετειώδης φαίνεται να ήταν η επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στη λεωφόρο Κατεχάκη. Σύμφωνα με την...


...ιστοσελίδα "Βήμα", ο κ. Μαρινάκης είχε προγραμματισμένη συνάντηση με πολιτικό στέλεχος του υπουργείου το απόγευμα της Τρίτης. Το ίδιο ρεπορτάζ (το οποίο στη συνέχεια αποσύρθηκε) ανέφερε πως όταν έφτασε στην είσοδο, απαίτησε να εισέλθουν στο υπουργείο και μέλη της προσωπικής του φρουράς, χωρίς να έχουν σχετική άδεια. Ομως ο αρχιφύλακας που είχε αναλάβει τον έλεγχο των επισκεπτών, απαγόρευσε την είσοδο στη φρουρά του και ζήτησε την έκδοση σχετικής άδειας. Το ίδιο δημοσίευμα επικαλούμενο υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ, σημείωνε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αντέδρασε με ύβρεις κατά του αρχιφύλακα και του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Από την Ελληνική Αστυνομία, δεν υπήρξε επιβεβαίωση του περιστατικού, ενώ περίπου μία ώρα μετά την πρώτη ανάρτηση, το "Βήμα" κατέβασε το θέμα. Όμως, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όλο θέμα προέκυψε σχετικά με τον έλεγχο στην είσοδο του Υπουργείου και το κατά πόσο έπρεπε να περάσουν ή όχι τα μέλη της φρουράς του κ. Μαρινάκη.

Μετά την "άρνηση" των υπευθύνων ασφαλείας να δώσουν το ok στη συνοδεία του κ. Μαρινάκη να περάσει στο κτήριο, επενέβη ο Ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, υπεύθυνος κτηρίου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και το περιστατικό έληξε, με το "πρωτόκολλο" να ακολουθείται κανονικά.