Latest News

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Τελευταίο αντίο στην Whitney Houston

Παγκόσμια συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στην Whitney Houston λένε αυτήν την ώρα η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και τα εκατομμύρια θαυμαστές της σ' όλο...

...τον κόσμο।

Η κηδεία της Γουίτνεϊ Χιούστον πριν από λίγο στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Νιούαρκ, όπου τραγουδούσε όταν ήταν παιδί.

Η τελετή άρχισε με την ομιλία του δημάρχου. «Σε αγαπάμε Γουίτνεϊ Χιούστον» δήλωσε ο Κόρι Μπούκερ, μπροστά από το φέρετρο, το οποίο ήταν καλυμμένο με λουλούδια.

Κατά τη διάρκεια της τελετής αναμένεται να τραγουδήσει ο Στίβι Γουόντερ, ενώ ομιλία θα εκφωνήσει ο Κέβιν Κόστνερ, ο οποίος είχε πρωταγωνιστήσει μαζί της στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας».

Στην κηδεία της Χιούστον μπόρεσαν να παρευρεθούν μόνο όσοι είχαν προσκληθεί. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται ο Έλτον Τζον, η Μπιγιονσέ και ο σύζυγός της και τραγουδιστής, Jay Z.

Ο πρώην σύζυγος της Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι, βρέθηκε στην εκκλησία, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει μετά από επεισόδιο που έγινε με συγγενείς και φίλους που τον θεωρούν υπεύθυνο για τον εθισμό της τραγουδίστρια στις ουσίες που την οδήγησαν στο θάνατο.

Η μητέρα της Cissy μαζί με την 18 χρονη εγγονή της Bobby Kristina είπαν από χθες το στερνό αντίο στη δική τους Whitney μέσα από μια ιδιωτική αγρυπνία γεμάτη συναισθηματική φόρτιση και πάρα πολύ κόσμο έξω από το κτίριο. Οι αστυνομικές δυνάμεις ήταν ισχυρές όπως θα είναι και σήμερα κατά τη διάρκεια της κηδείας στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η οικογένεια της μεγάλης ντίβας που χάθηκε έτσι ξαφνικά στα 48 της χρόνια απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της να παρακολουθήσουν την νεκρώσιμη ακολουθία από το σπίτι τους, ενώ η αστυνομία θα αποκλείσει 6 τετράγωνα γύρω από την εκκλησία.

Η τελετή μεταδίδεται απευθείας, κυρίως μέσω του Ίντερνετ.
Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την κηδεία της σπουδαίας τραγουδίστριας εδώ