Latest News

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Νέα μεγάλη απώλεια για τη Δημοκρατία - Παραιτήθηκε και η Μάγια Τσόκλη

Αν και κάποιοι μπορεί να είχαν ξεχάσει την ύπαρξή της στη Βουλή, ήρθε για να τη θυμήσει σ' όλους η ίδια η βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Μάγια Τσόκλη. Αφού προηγμένως υπερψήφισε τη νέα δανειακή σύμβαση και την... καταδίκη των επόμενων γενεών υπέβαλε την παραίτησή της από το βουλευτικό αξίωμα υπέβαλε με επιστολή που απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Φίλιππο Πετσάλνικο, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.
Σημειώνεται ότι πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο επικρατείας είναι η
πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας Σταυρούλα Σαλουφάκου. Με επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, δεν αποδέχτηκε τη βουλευτική έδρα, τονίζοντας: «Σήμερα που οι εργαζόμενοι βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, που αμφισβητείται ο ρόλος και η ύπαρξη των Συνδικάτων, για μένα είναι καθήκον και υποχρέωση να παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μου».
Την θέση της κ. Τσόκλη καταλαμβάνει η Τατιάνα Καραπαναγιώτη κόρη του πρώην διευθυντή των ΝΕΩΝ που είναι η επόμενη αναπληρωματική στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. @ Τώρα να πούμε ότι η Μάγια θα λείψει από τη Βουλή ή η Βουλή από τη Μάγια, δεν μπορούμε, αλλά σίγουρα είναι ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα για τη Δημοκρατία! 
Που οδηγείται αυτός ο τόπος που δοκιμάζεται καθημερινώς πλέον από τέτοιες απώλειες...