Latest News

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

"Ζητούν τα ρέστα" για ΕΣΠΑ και monorail

Αιχμηρή απάντηση στον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο για τις δηλώσεις ότι τα έργα που εξαγγέλθηκαν για την ανάπτυξη του λιμανιού κρύβουν σκοπιμότητες και πως δεν θα επιτρέψει την κατασκευή του monorail, δίνει ο...
...αντιπεριφερειάρχης ΕΣΠΑ & Καινοτομίας Λεωνίδας Αθανασιάδης. Σε ανακοίνωσή του, τονίζει πως ο Πειραιάς δεν μπορεί να παραμείνει αδρανής, ρισκάροντας την οριστική απώλεια μοναδικών αναπτυξιακών ευκαιριών και πόρων, προσάπτοντας στον δήμαρχο μικροπολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες. 
Σε ό,τι αφορά στο monorail, ο Λεωνίδας Αθανασιάδης δηλώνει πως «αν η υλοποίηση του monorail συνιστά ή όχι κατασπατάληση, δεν μπορεί να κριθεί με βάση τις προσωπικές απόψεις του καθενός μας, αλλά τις σχετικές μελέτες σκοπιμότητας και χρηματοοικονομικές αναλύσεις, οι οποίες τεκμηριώνουν, ότι το έργο όχι απλά θα αποσβέσει την αξία του αλλά θα αποφέρει και κέρδη». 
Τέλος, καλεί τον δήμαρχο Πειραιά να αναλάβει κάθε αναγκαία δράση για την αξιοποίησή των πόρων του ΕΣΠΑ μέσα στα όρια των αρμοδιοτήτων του ως δημάρχου Πειραιά!

@Τι απαντά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος σ' όλα αυτά;