Latest News

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Η ταραχή του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Χρυσοχοΐδης: Ταράζω τα νερά ενός πεθαμένου πολιτικού συστήματος"Ταράζω τα νερά ενός πεθαμένου πολιτικού συστήματος"! Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην έντονη κριτική που δέχθηκε μετά... τη δήλωσή του ότι δεν διάβασε το Μνημόνιο!!!

«Γνώριζα τις βασικές κατευθύνσεις»,υποστήριξε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, αλλά συμπλήρωσε πως δεν γνώριζε αναλυτικά το περιεχόμενο των 2.200 σελίδων του μνημονίου.
«Ξέρω ότι ταράζω τα νερά ενός πολιτικού συστήματος που είναι πεθαμένο και επιχειρεί μέσα σε μια κλινική έκτακτης ανάγκης να σωθεί», πρόσθεσε ο υπουργός.
Τόνισε ακόμη ότι «η παραίτηση δεν είναι λύση». «Εγώ δεν λιποτακτώ. Δεν επιλέγω το δρόμο της σιωπής. Δεν επιλέγω το δρόμο της λήθης. Διαλέγω το δρόμο της δράσης. Λογοδοτώ με δράση και ευθύνη», συμπλήρωσε.
«Δεν είμαι τυχοδιώκτης, να ρίχνω τα βάρη σε άλλους. Παίρνω ευθύνες μόνος μου», πρόσθεσε. Ανέφερε, επίσης, ότι δεν τον αφορούν τα σενάρια για πιθανή διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ. «Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε μείνει λίγοι. Άλλος ένας λιγότερος...», είπε.

 
@ "Ταραχή, ταραχή..." που τραγούδαγε και ο Λευτέρης Πανταζής...