Latest News

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αυτή είναι η "ΕΛΛΑΔΑ" του Μίκη Θεοδωράκη

Την ίδρυση νέου πολιτικού μετώπου ανακοίνωσε ο Μίκης Θεοδωράκης
Από τον Πειραιά επέλεξε να προαναγγείλλει την ίδρυση της κίνησης "ΕΛΛΑΔΑ" ο γνωστός συνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά ανακοίνωσε......



τη δημιουργία ενός νέου πατριωτικού πολιτικού μετώπου με την ονομασία "Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Αντίσταση" που θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του σε λίγες ημέρες.
«Αυτή η νέα πολιτική ηγεσία θα πρέπει να αποτελείται από πολίτες από όλους του χώρους της εθνικής μας ζωής με αξία και ήθος» τόνισε ο Μίκης Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι η δύναμη του λαού είναι η ενότητά του γύρω από ένα κοινό λάβαρο που γράφει «Ελευθερία και ανεξαρτησία και μια πολιτική ηγεσία με δύο συνθήματα ''αλληλεγγύη και αντίσταση".

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος βουλευτές όλων των κομμάτων και ο πρόεδρος του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος. 

@ Πάντως, τα στελέχη των κομμάτων θα πρέπει να ένιωσαν άβολα να παρίσταται στην προαναγγελία  ίδρυσης ενός πατριωτικού μετώπου...