Latest News

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Δεν παίζεται ο κελεμπίας της ΑΕΚ

Από το πουθενά εμφανίστηκε ο υποψήφιος αγοραστής της ΠΑΕ ΑΕΚ και κοντεύει να τους τρελάνει όλους! Εδώ και δύο 24ωρα ο Βασίλης Ξενιάδης πηγαινοέρχεται από τα...... κρατητήρια της Ασφάλειας Πειραιά στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 
Την ίδια στιγμή βγαίνει στο facebook και πουλάει τρέλα, υποστηρίζοντας ότι κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος.  
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν έχει κριθεί προφυλακιστέος, αλλά έχει ανανεώσει για αύριο το ραντεβού του στην εισαγγελία Αθηνών.  
Ο λόγος είναι ότι μετά τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις και τα πρόστιμα ύψους 3400 ευρώ για εργατικές εισφορές, ήρθαν να προστεθούν άλλες τρεις που ανεβάζουν τις οφειλές γύρω στα 15.000 ευρώ. Ο ίδιος λέει ότι πρόκειται για παλαιά υπόθεση και αφορά εταιρεία που βρίσκεται υπό εκκαθάριση.
Το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει αύριο αν δεχτεί τη ρύθμιση που προτείνουν οι δικηγόροι του ή θα πάρει το δρόμο για τη φυλακή... 
Ο 46χρονος επιχειρηματίας έδωσε εξηγήσεις, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, με δήλωσή του.


«Αγαπητοί φίλοι,
Όπως είδατε τελικά είναι όπως σας είχα ενημερώσει!!
Σήμερα όλα βγήκαν στο φως!!! Μόλις πιέστηκαν , άρχισαν την λάσπη , πάλι...
Όσο το κάνουν ...τόσο πεισμώνω!!! Δεν έχω άλλες οφειλές....δεν έχω καταδικαστικές αποφάσεις... Η οφειλή ΙΚΑ 15000 είναι από εταιρεία υπό εκκαθάριση , αλλά είδατε πόσο γρήγορα ενεργεί το κράτος στο πρόσωπό μου στις 03:00, ενώ άλλοι με οφειλές εκατομμύρια;
Δεν έχω προφυλακιστεί και να είστε σίγουροι ότι όλοι αυτοί που τα διαδίδουν θα αποστομωθούν και πάλι!!!
Με ΑΕΚτζήδικη εκτίμηση»

@Μιλάμε δεν παίζεται ο κελεμπίας της ΑΕΚ...