Latest News

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος έκανε φέτος τον Αι Βασίλη στο λιμάνι;

Τους τα ψαλαν!
Παιδικά χαμόγελα, μπόλικο παιχνίδι και χορό, παραμύθια για μικρούς και μεγάλους, ενώ πήραν και δώρα αξίας 80 ευρώ, όχι από τον Άγιο Βασίλη, αλλά από τον...... Μπάρμπα Γιώργο!
Κάπως έτσι ήταν φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα "τυχερά" παιδιά των εργαζομένων του Δήμου Πειραιά στο δημοτικό κινηματογράφο «Σινεάκ». Τουλάχιστον αυτό μπορεί να καταλάβει κανείς, αρκεί να ρίξει μια ματιά στο σχετικό δελτίο Τύπου.
Όπως μαθαίνουμε, η γιορτή πραγματοποιήθηκε με "μεγάλη επιτυχία" και "με πρωτοβουλία" του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου!  
(Κάτι που συμβαίνει σε κάθε εκδήλωση του Δήμου κι έχει καταντήσει πλεονοασμός να το γράφουμε συνέχεια, όπως και τα ονόματα όσων δημοτικών παραγόντων δίνουν το παρόν στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά).
Τη φετινή γιορτή διοργάνωσαν για πρώτη φορά από κοινού, οι Πρόεδροι και των έξι Σωματείων εργαζομένων στο Δήμο. Το γεγονός αυτό φαίνεται να προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ακόμα και στους διοργανωτές αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο...
Οι μικροί Πειραιώτες είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παίζοντας με κινητά παιχνίδια, κάνοντας ασκήσεις ισορροπίας, διαπέραση εμποδίων, ζωγραφίζοντας, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που λικνίστηκαν σε ρυθμούς dance και Aerobic.  Στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν, με μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό, την αφήγηση χριστουγεννιάτικων  παραμυθιών.  
 Στο τέλος της γιορτής,  ο Δήμος Πειραιά προσέφερε δωροεπιταγή στα παιδιά όλων των εργαζομένων του Δήμου, αξίας 80 ευρώ, χορηγία του Ο.Λ.Π.
@Χρόνια πολλά σ' όλους, ευχόμαστε τα καλύτερα για το 2012 και μακάρι να γίνει και του χρόνου ανάλογη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου...
Δυστυχώς, δεν είχαμε φωτογραφίες από τη γιορτή και βάλαμε μια από τα κάλαντα που έψαλαν στο δήμαρχο. Πειράζει;