Latest News

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Η μεγάλη γκάφα με τον Χρήστο Χωμενίδη

Μιλάμε για μεγάλη γκάφα! Άνευ προηγούμενου πανικό προκάλεσε στο διαδίκτυο η  είδηση που μεταδόθηκε σε μεγάλα ειδησεογραφικά site (zougla.gr και Πρώτο Θέμα)  ότι ο συγγραφέας  Χρήστος Χωμενίδης...XOMENIDHS... αυτοκτόνησε! 

Η «είδηση» επικαλείται μάλιστα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων! Η πρωτοφανής αυτή κακοήθεια  ξεκίνησε από το blog trompaktiko.blogspot.com, το οποίο συνηθίζει να πεθαίνει επώνυμους (προχθές πέθανε τον Απόστολο Γκλέτσο). Ωστόσο ο  Χρήστος Χωμενίδης ζει. Εκτός εάν αναστήθηκε στο μεσοδιάστημα…
trompaktiko

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και zougla, κυκλοφόρησαν πριν λίγο στο Διαδίκτυο "είδηση" σχετικά με την αυτοκτονία του συγγραφέα Χρήστου Χωμενίδη! Σύμφωνα με ρεπορτάζ του zougla.gr, το οποίο επικαλέστηκε το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Χρήστος Χωμενίδης... έβαλε τέλος στη ζωή του! Το δημοσίευμα όμως..
στη συνέχεια κατέβηκε από το γνωστό site. Ωστόσο η είδηση παραμένει στις μηχανές αναζήτησης της google (εδώ).Tελικά για να μην υπάρχει ανησυχία ο Χρήστος Χωμενίδης δεν αυτοκτόνησε και μάλιστα τωρα κανει δηλώσεις στο Πρακτορείο Ειδήσεων για την αυτοκτονία του!!!


Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που έκανε την πατάτα, απολογείται σε μια απολογία για γέλια:



η είδηση δεν μεταδόθηκε. Εσείς την μεταδώσατε ! Και δεν έκανε το γύρο του διαδικτύου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά από το zougla.gr. Το zougla.gr ανέβασε πρώτο την είδηση. 
Μια συγνώμη για τη χοντροπατάτα δεν βλάπτει. Κάποιοι σας δούλεψαν.