Latest News

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Τα Χριστούγεννα έχουν (και) πλάκα!


Τέτοιες γιορτινές μέρες, ας πούμε και μερικά αστεία σε όλους  όσους περάσουν από εδώ, μαζί με τις θερμότερες ευχές μας για το Νέο Έτος. 
Όσοι θέλετε, λοιπόν, να χαμογελάσετε λιγάκι δείτε ορισμένα από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα ανέκδοτα που κυκλοφορούν για τα Χριστούγεννα...
... στο διαδίκτυο!
@ Πολλοί άνθρωποι ρωτάνε πώς στο καλό είμαστε σίγουροι ότι ο Αη Βασίλης είναι άντρας; Είναι απλό μια γυναίκα, ποτέ δεν θα φορούσε, γιορτινές μέρες, κάθε χρόνο τα ίδια ρούχα!!!

@Ένας δικαστής που εκδίκαζε μια υπόθεση λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, βρισκόταν σε καλή διάθεση, λόγω εορτών. 
- "Γιατί βρίσκεσαι εδώ;" ρωτάει τον κατηγορούμενο. "Επειδή ψώνισα πολύ νωρίς τα Χριστουγεννιάτικα δώρα!"
Αυτό δεν είναι ποινικό αδίκημα", λέει έκπληκτος ο δικαστής, "πόσο πιο νωρίς ψωνίσατε κύριε;"
- "Λίγο πριν ανοίξει το κατάστημα...",  απαντάει ο κατηγορούμενος. 

@ Στο Χριστουγεννιάτικο πάρτι του δημοτικού σχολείου, ένας μαθητής της έκτης θέλει να γνωρίσει μια χαριτωμένη κοπέλα από άλλη τάξη, και, προφανώς για να "πουλήσει μούρη", πηγαίνει κοντά της και την ρωτάει: "Δεν νομίζεις ότι ο Διευθυντής του σχολείου μας είναι λίγο μ...κας;".   Η κοπελίτσα ταράζεται και τον ρωτάει αν ξέρει ποια είναι. "Όχι", απαντάει ο μαθητής. "Είμαι η κόρη του Διευθυντή!". Ο νεαρός, με τη σειρά του, ρωτάει την μαθήτρια: "Εντάξει, αλλά εσύ ξέρεις ποιος είμαι εγώ;". "Όχι", απαντάει η κοπέλα. "Ευτυχώς Θεέ μου!!!",  λέει με αναστεναγμό ανακούφισης ο νεαρός. 

@Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο κ. Μήτσος βρίσκεται στο κέντρο και θέλει να αγοράσει ένα δωράκι στη σύζυγό του. Δεν έχει όμως αρκετά χρήματα και δεν ξέρει τι να επιλέξει. Μπαίνει στο Hondos Center βλέπει τα καλλυντικά και τα αρώματα και σκέφτεται ότι μια κολώνια είναι καλό δώρο. "Παρακαλώ, πόσο κάνει αυτό;" ρωτάει την υπάλληλο, δείχνοντάς της ένα μπουκάλι κολώνια. "75 ευρώ, απαντά η κοπέλα".   "Α, πολύ ακριβή", λέει ο κ. Μήτσος, "δεν έχετε κάτι φτηνότερο;"  Η πωλήτρια του δείχνει ένα μικρότερο μπουκάλι, με εξαιρετικό όμως άρωμα το οποίο κόστιζε 50 ευρώ. "Α, πα- πα, κάτι φτηνότερο;" ρωτάει ο πελάτης. Με φανερή δυσφορία η πωλήτρια του δίνει τώρα ένα πολύ μικρό μπουκαλάκι το οποίο κοστίζει μόλις 10 ευρώ. "Όχι, όχι", επιμένει ο κ. Μήτσος, "θέλω κάτι πραγματικά πάρα πολύ φτηνό!" Τότε η κοπέλα του δίνει ένα καθρέφτη...   

@Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς μπαίνουν μαζί, από τον 5ο όροφο του Χίλτον, ο Άγιoς Βασίλης, ένας έντιμος πολιτικός και ένας γενναιόδωρος δικηγόρος. Πατάνε το κουμπί του ασανσέρ για το ισόγειο, και βλέπουν ταυτόχρονα στο πάτωμα ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Ποιος από τους τρεις το σήκωσε και το πήγε στη ρεσεψιόν;
Ο Άγιος Βασίλης, φυσικά.   Οι άλλοι δύο δεν υπάρχουν, παρά μόνο στη φαντασία μας!



Ελπίζω να κατάφερα να αποσπάσω χαμόγελα, αν όχι γέλια, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και προπαντός καλή υγεία, όλα τα άλλα, κουτσά-στραβά, τα καταφέρνουμε.