Latest News

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Η Χάρις Ζηλάκου ξαναχτυπά!


Πριν από έναν σχεδόν χρόνο είχε αναστατώσει τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο με την αντίδραση της για την προεδρεία στην Α΄ Δημοτική Κοινότητα. Μάλιστα, η διαμάχη τους είχε γίνει μείζον θέμα όχι μόνο κάτω στον Πειραιά, αλλά και στο Facebook!
Τότε λέγαμε, λοιπόν, ότι το κορίτσι από τη Μάνη...



... θα μας απασχολούσε ξανά. Αυτή τη φορά επιστρέφει με τις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά καθώς κατεβαίνει υποψήφια με τον Γιάννη Τσάκο. Στόχος, μια θέση στο τιμόνι της Διοίκησης του Επιμελητηρίου. Διαβάστε τι λέει για την υποψηφιότητά, αλλά και την οικογένεια της:
«Γεννήθηκα το 1987. Ζω και εργάζομαι στον Πειραιά. Γονείς μου ο Κυριάκος Ζηλάκος, Ελεύθερος Επαγγελματίας και η Κατσίπη Θεοδοσία, Διοικητική Υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά. Αδέλφια μου ο Δήμος, ο Γιώργος, η Ρενάτα και η Φραντζέσκα.
Εργάζομαι ως Εκπαιδεύτρια Ναυαγοσώστρια και Προπονήτρια Κολύμβησης. Εκπαιδεύω Επαγγελματίες Ναυαγοσώστες και από το 2006 είμαι προπονήτρια στις Ακαδημίες Κολύμβησης του ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Ανταποκρίθηκα με χαρά στην τιμητική πρόταση που μου έγινε από τον Υποψήφιο Πρόεδρο Κο ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΚΟ να συμμετέχω για πρώτη φορά στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά με το συνδυασμό <<ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ >> .
Ως η νεότερη σε ηλικία υποψήφια όλου του Επιμελητηρίου ζητώ την στήριξη των Μελών του γιατί θέλω να αντισταθώ στα ΜΕΤΡΑ που είναι κατά των επιχειρήσεων και ειδικότερα των επιχειρήσεων που στο τιμόνι τους βρίσκονται Νέοι Άνθρωποι».
@Δαγκωτό Χάρις, το κορίτσι από τη Μάνη!