Latest News

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κοντά στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας ήταν ίσως η πιο σημαντική και σίγουρα η πιο διακριτική Χριστουγεννιάτικη επίσκεψη αγάπης του...... δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου και της  Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) Πασχαλίνα Καλαγιά - Καραμαλάκου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Κουβάτσο.
Τους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Μιχάλης Στρουμπούλης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η συνάντηση με τα παιδιά υπήρξε για όλους μια ανεκτίμητη εμπειρία. Αφού μοιράστηκαν δώρα και ζαχαρωτά, συζήτησαν μαζί τους για τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητές τους .
Η Διευθύντρια Τασία Κατσηλιέρη και το προσωπικό του «Χατζηκυριάκειου» ξενάγησαν τους επισκέπτες στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια για το έργο τους και κυρίως για τη φροντίδα και την αγάπη που προσφέρουν στα φιλοξενούμενα παιδιά.
Η ώρα της αποχώρησης συνοδεύτηκε από χαμόγελα αγκαλιές και ευχές για χαρούμενα Χριστούγεννα και μια Νέα Χρονιά ευτυχισμένη και δημιουργική, γεμάτη αγάπη και υγεία.

@ Το "Reportaz Net" στηρίζει ανιδιοτελώς τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας εδώ και χρόνια. Γι' αυτό το λόγο, δεν γράφει τίποτα για την αφίσα με τους "χορηγούς επικοινωνίας"...