Latest News

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Πόσο θα κοστίσουν Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια


Μας έχει μπερδέψει ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος για το πόσο θα κοστίσουν ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων. 
Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν θα δεξιωθεί τις πολιτικές προσωπικότητες στο Ναυτικό Όμιλο. Έτσι, θα τους υποδεχθεί - λέει- στο νεοκλασικό του Παλαιού Ταχυδρομείου -όπως και πέρσι- προσφέροντας μόνο...


...καφέ και αναψυκτικό. Υποστηρίζει πως η κίνηση αυτή γίνεται για λόγους συμβολισμού, αφού η οικονομική κρίση δοκιμάζει τις αντοχές του λαού. 

Ωστόσο η απόφαση 599 του δημοτικού συμβουλίου φαίνεται να λέει άλλα! Σύμφωνα μ' αυτήν,λοιπόν, ο δήμος θα ξοδέψει 19.000 ευρώ ΜΟΝΟ για τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων!
Συγκεκριμένα, στις 21 Νοεμβρίου εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία, από το δημοτικό συμβούλιο, μεταξύ άλλων, τα εξής ποσά:
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας
- ∆εξίωση: 3.000 ευρώ
- Άνθη στολισµού: 400 ευρώ
- Προσκλήσεις, φάκελα: 1.000 ευρώ
Εκδήλωση Θεοφανείων
-Προσκλήσεις, φάκελα κλπ. 2.500 ευρώ
- ∆εξίωση-γεύµα: 10.000 ευρώ
- Άνθη: 700 ευρώ
- ∆ώρα στις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν: 1.400 ευρώ
Το συνολικό ποσό που θα ξοδέψει ο δήμος ΜΟΝΟ για την κοπή της πίτας και για την εκδήλωση των Θεοφανείων, ανέρχεται στα 19.000 ευρώ! Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, όχι μόνο δεν θα τη «βγάλουν» οι πολιτικοί με καφέ και αναψυκτικό, αλλά θα ακολουθήσει γεύμα σε ανθοστόλιστη αίθουσα κ.τ.λ.
Για την ιστορία ν' αναφέρουμε, πως το μεγάλο αυτό ποσό για τις «δημόσιες σχέσεις» του δήμου, ΔΕΝ ψήφισαν ο Γιάννης Καρδαράς και η Μαρία Σταθάκη.

@Μας έχει μπερδέψει και πάλι δήμαρχε