Latest News

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Το Κανάλι που κοστίζει 4.500.000 ευρώ!

Μοιάζει απίστευτο, αλλά είναι ελληνικό. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία σε 3,65 εκατατομμύρια ευρώ ανέρχεται μόνο για το 2011 το κόστος λειτουργίας του σχεδόν ανύπαρκτου σε ακροαματικότητα Καναλιού...... της Βουλής!

Κι, αν αυτό φαίνεται παράλογο, μάλλον εξοφρενικό είναι το επόμενο νούμερο. Με βάσει τον προυπολογισμό της Βουλής, το κόστος λειτουργίας του καναλιού θα αυξηθεί το 2012 στα 4,5 εκατ. Ευρώ σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου,Φ. Πετσάλνικος. Αυτή τη στιγμή στο Κανάλι της Βουλής εργάζονται συνολικά 92 άτομα. 

Ο αριθμός δεν είναι μεγάλος αν συγκριθεί με άλλα ακόμη πιο μικρά περιφερειακά (για να μην πούμε επαρχιώτικα) Κανάλια κοστίζουν ετησίως  μόλις 2,5 εκατομμύρια ευρώ με προσωπικό μόνο 70 άτομα. Απ' αυτούς είναι ζήτημα αν εργάζεται το 20%, ενώ το υπόλοιπο 80% αναζητείται από το καλοκαίρι και μάλλον τους ψάχνουν ακόμα!

@ Αν υπάρχουν κάποιοι που σκέφτηκαν κάτι άλλο, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα αφού αυτό φαίνεται πως  δεν είναι πλέον Κανάλι, αλλά λούκι...