Latest News

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Αλήθειες και...γλειφιτζούρια για το "Κανάλι 1"

Μαθαίνουμε πως για το "Κανάλι 1" μίλησε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κι ένας δημοτικός σύμβουλος του «Πειραιάς - Πόλη, Θρύλος» του Πέτρου Μαντούβαλου 
(Αλήθεια, υπάρχει ακόμα αυτός...  
...ο συνδυασμός;)
Μάλιστα, φέρεται να υποστήριξε πως "η άνοδος του δημοτικού ραδιοσταθμού είναι δεδομένη και αυταπόδεικτη"!
(Αλήθεια, έχει ο ίδιος τέτοια στοιχεία και δεν τα δίνει στη δημοσιότητα ή έστω στο δήμαρχο που τον ρωτάμε τόσο καιρό και προφανώς σιωπά γιατί δεν έχει τι να απαντήσει;) 
Όμως δεν σταμάτησε εδώ. Ο ίδιος φαίνεται να ισχυρίστηκε πως "για πρώτη φορά στην ιστορία του, αυτήν την περίοδο το «Κανάλι 1» έχει ανοίξει τις συχνότητές του σ' όλες τις παρατάξεις κι ακούγονται ελεύθερα όλες οι φωνές". 
(Αλήθεια, μήπως έχουν και οι άλλοι συνδυασμοί μια ώρα εκπομπή την εβδομάδα ή τους αρκεί να τους βγάζουν 5-10 λεπτά στον αέρα από το τηλέφωνο, κάνοντας κάποιοι τις δημόσιες σχέσεις τους μέσα από τη συχνότητα του δημοτικού ραδιοφώνου;)
Το καλύτερο ωστόσο το κράτησε για το τέλος, λέγοντας πως  "επιτέλους ο Πειραιάς έχει τον ραδιοσταθμό που του αξίζει"!
(Αλήθεια, τους πειραιώτες τους έχει ρωτήσει αν θέλουν να πληρώνουν τόσο ακριβά για να ακούν έναν επαρχιώτικο ραδιόφωνο κι αν έχουν τόσο χαμηλά τον πήχη για το "Κανάλι 1";)

@ Εν κατακλείδι, δεν μπορεί ως δημόσιο πρόσωπο- υποτίθεται ότι είσαι και στην αντιπολίτευση-  ν΄ ανοίγεις το στόμα σου και τρέχουν σιρόπια και να δραπετεύουν... γλειφιτζούρια!