Latest News

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

«Ρε πηδήχτηκες (και) με το Γιώργο;»

You Tarzan, me sex - Edito
Το σεξ με έναν άνθρωπο που γουστάρεις πολύ, όσο κι αυτός εσένα, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις, για να περάσει ευχάριστα η ώρα σου επάνω στον πλανήτη.
Δεν ξέρω ποιος το... ... πρωτοανακάλυψε,αλλά εντάξει, με ανύπαρκτο ανταγωνισμό σε όλα τα επίπεδα, το ανακάλυπτα κι εγώ.
Το σεξ που λέτε, είναι πολύ ωραίο πράγμα, αρκεί να χρησιμοποιείς τη σωστή λέξη.
Δύσκολο, γιατί αυτός που το ανακάλυψε προφανώς ήταν απασχολημένος όλη μέρα μαζί του και άφησε τους άσχετους να το ονομάσουν όπως κάνουν με τα ζώα τους, γι αυτό βλέπεις σκύλο να τον  λένε Μπούμπι.
Ευτυχώς που δεν είπαν και το σεξ Μπούμπι, αν και δεν τα πήγαν πολύ καλύτερα.
Προσωπικά, έχω πρόβλημα να περιγράψω αυτή την απασχόληση με μια λέξη από τις υπάρχουσες, αλλά νομίζω και πολύς κόσμος.
Παραδείγματος χάρη, όταν λες σεξ αισθάνεσαι ότι το αδικείς, γιατί πάει ο νους σου σε μια κατάσταση σαν να κατεβάζεις τα σκουπίδια, να κλειδώνεις μετά την πόρτα, να βάζεις ξυπνητήρι και να πέφτεις για ύπνο. Από χλιαρό, μέχρι βαρετό.
Όπως, γελοία είναι και η φράση «κάνω έρωτα».
Το «κάνω» τι ερμηνεύει; Συνήθως λέμε κάνω ποδήλατο, κάνω τις δουλειές μου, κάνω διακοπές.
Κάνω έρωτα, τι σημαίνει; Ότι κάνεις κάτι κι όπου να ‘ναι τελειώνεις; Ξεμπερδεύεις δηλαδή; Πες το καλύτερα «κάνω υπομονή» για να μην παραπλανείς κόσμο.
Επίσης σιχαίνομαι τη λέξη «πήδημα». Αυτή κι αν είναι άσχετη.
«Πηδήχτηκες με το Γιώργο;», ρωτάει ο γκόμενος τη Μαρία και περιμένει σοβαρή απάντηση. Το ωραίο είναι πως αν η Μαρία του πει «ναι» θα χωρίσουνε. Για μια λέξη που δεν σημαίνει τίποτα και αποδίδεται και σε λάθος φωνή, ώστε να μη μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ούτε στον αθλητισμό. «Πηδάω το σκάμμα» λένε, όχι «πηδήχτηκα το σκάμμα».
Μια άλλη φράση που εκτός από γελοία είναι και κατάρα για την Ελληνική γλώσσα, είναι το «πλαγιάσαμε μαζί».
Η φράση που μπερδεύει την ποίηση με την κομποστοποίηση. Η ερωτική ένωση δυο ανθρώπων, που μόνο σκοπό έχει να φέρει στον κόσμο φορολογούμενους πολίτες.
Μην ξεχάσω τη «συνουσία» που στα δικά μου αυτιά ακούγεται όπως το μια είναι η ουσία, δεν υπάρχει αθανασία και ομολογώ, δεν γνωρίζω πολλούς που τη χρησιμοποιούν, εκτός από την Αλεξίου.
Τελευταίο αφήνω το «γαμήσι». 
Δεν μπορώ να πω ότι η λέξη αυτή δεν μου αρέσει, αλλά αν είσαι ερωτευμένος με κάποιον, δεν γίνεται να λες «γαμιόμαστε». Το φτηναίνει.
Σκεφτόμουν να προσανατολιστώ στο «προπατορικό αμάρτημα» που είναι kinky λόγω αναφοράς στην αμαρτία, ενώ εμπεριέχει και τον πατέρα, που διεκδικεί έναν άλφα σεβασμό.
Αλλά πώς θα το πεις στον άλλο; «Μωρό μου να προπατορικαμαρτηθούμε»; Χειρότερο απ' όλα τ' άλλα.
Δεν ξέρω πώς να το λέω τελικά.
Αλλά έχω το θράσος να το ζω.
Edito - Tsaousa (Έλια Ζερβού)