Latest News

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Καθαρίστε τα σκουπίδια, θα πέσουν καμπάνες

Με αυστηρές κυρώσεις προειδοποιεί ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος τους υπεύθυνους εταιρειών που ρυπαίνουν το περιβάλλον και έχουν ακαθαρσίες έξω από τις εγκαταστάσεις τους με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η υγεία των πολιτών. Μάλιστα "φωτογράφησε" το μεγάλο κατάστημα αλυσίδας σούπερ μάρκετ...... Carrefour στου Ρέντη, υποστηρίζοντας πως διατηρεί εξαιρετικά βρώμικο τον εξωτερικό χώρο. Μάλιστα, όπως είπε ο υπουργός Υγείας, κινδυνεύουν ακόμη και τα παιδιά που παίζουν σε κοντινό μεγάλο Λούνα Πάρκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μεγάλη εταιρεία τροφίμων η οποία έχει δεχθεί άπειρες προειδοποιήσεις αλλά και ποινές εξαιτίας της κατάστασης αυτής, συνεχίζει ωστόσο να έχει τις ίδιες συνθήκες. Όμως οι αρμόδιες αρχές δε βάζουν λουκέτο στην συγκεκριμένη εταιρεία επειδή ακριβώς απασχολούνται περίπου 600 εργαζόμενοι ενώ ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα δημιουργούσε και πρόβλημα στην αγορά δεδομένου ότι πρόκειται για πολύ μεγάλη επιχείρηση.
Ο υπουργός διαμήνυσε πάντως πως αν δεν λύσει η εταιρεία άμεσα το πρόβλημα θα ενεργοποιήσει τις σχετικές υγειονομικές διατάξεις και θα επιβάλει τις αυστηρότερες δυνατές ποινές οι οποίες όπως είπε χαρακτηριστικά θα πέσουν σαν πέλεκυς στο κεφάλι τους...