Latest News

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Που πήγαν τελικά οι "μαϊμούδες", οεο;

 Τη δική του απάντηση έδωσε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος στο megalo-limani σχετικά με την καταστροφή των προϊόντων "μαϊμού" που είχαν κατασχεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία στον Πειραιά. Ο δήμαρχος εξήγησε γιατί δεν μοιράστηκαν τα παπούτσια και ρολόγια- μαϊμού σε άπορους δημότες, χωρίς όμως να απαντήσει στο δικό μας ερώτημα αν κάποιες ποσότητες κατασχεμένων δεν καταστράφηκαν, αλλά δόθηκαν σε...... ημετέρους. 

Συγκεκριμένα, ο  δήμαρχος δήλωσε : 
«Καταστρέψαμε περίπου 19.000 ζευγάρια υποδήματα και μερικές χιλιάδες ρολόγια και λοιπά προϊόντα «μαϊμού». Λένε μερικοί: μα γιατί τα καταστρέψατε και δεν τα δίνατε στους φτωχούς; Ακούγεται να έχουν δίκιο, αλλά διευκρινίζω ότι πρώτον απαγορεύεται. Ο Νόμος προστατεύει και τις εταιρείες. Δεν μπορεί δηλαδή μια επώνυμη εταιρεία η οποία παράγει υποδήματα να ανέχεται να κυκλοφορούν με την ίδια φίρμα, προϊόντα άλλης ποιότητας. Ο Νόμος μας υποχρεώνει να τα καταστρέφουμε. Εμείς πετύχαμε κάτι, που είναι πολύ σημαντικό. Πείσαμε τις εταιρείες που παράγουν τα αυθεντικά προϊόντα, ίσο αριθμό προϊόντων «μαϊμού» που καταστρέφουμε, να μας τον αποδίδουν με γνήσια προϊόντα δικά τους, έστω και β΄ διαλογής, για τους φτωχούς, για εκείνους που δεν έχουν.» 

@ Αυτή την πολιτική "ντρίπλα" από τα... αριστερά με τα γνήσια προϊόντα δεν θα τη σχολιάσουμε, αλλά θα πούμε απλώς "timeo Danaos et dona ferentes".  
Όμως το ερώτημα παραμένει αναπάντητο; Τελικά που πάνε οι "μαϊμούδες" ;