Latest News

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ποιος "πολεμάει" ποιον στο "Κανάλι 1"

Αυτό το ερώτημα έχει πολύ εύκολη απάντηση, αλλά κάποιοι την βλέπουν δύσκολα, ενώ αρκεί να ρίξουν μια ματιά στον καθρέπτη της Ευριπίδου.  Αν υπάρχει κάποιος που κάνει πόλεμο στο δημοτικό ραδιόφωνο και μάλιστα αδυσώπητο(!), τότε δεν είναι...... "από τα οργανωμένα συμφέροντα που επιδιώκουν εδώ και χρόνια να καθ υποτάξουν την πόλη και πλέον δεν το ελέγχουν και το θεωρούν εμπόδιο στα σχέδιά τους". 
(σ.σ. Σχεδόν όλα τα "οργανωμένα συμφέροντα" έχουν αργομισθίες στο δημοτικό ραδιόφωνο και συνεχίζουν να τα πληρώνουν οι δημότες).  
Ο μοναδικός "πόλεμος" που μπορεί να δέχεται το "Κανάλι 1" είναι εκ των έσω, δηλαδή από τους ίδιους που υποτίθεται ότι εργάζονται στο δημοτικό ραδιόφωνο, αλλά το μόνο που κάνουν όλη την ημέρα, είναι να  θάβουν και να ρίχνουν πισώπλατες μαχαιριές ο ένας στον άλλο. 
Η ρουφιανιά και το γλύψιμο  είναι στην ημερήσια διάταξη στο κτίριο της Ευριπίδου.  Κάποιοι μάλιστα όχι μόνο δεν θέλουν να το σταματήσουν αλλά το συντηρούν γιατί νομίζουν πως τους βολεύει όταν είναι στη διοίκηση. Τη ζημιά που τους κάνει μάλλον δεν την έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα, αλλά θα το καταλάβουν όταν φύγουν από το "Κανάλι 1". Όμως τότε θα είναι αργά...