Latest News

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η "αμηχανία" του δημάρχου για την παρέλαση


Μάλλον ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν αισθάνθηκε άνετα στην εξέδρα των επισήμων κατά τη διάρκεια των αποδοκιμασιών στην παρέλαση κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. Τα γιουχαρίσματα των "αγανακτισμένων" πολιτών μπορεί...... να μην είχαν κυρίαρχο στόχο τον δήμαρχο, αλλά τα "σκάγια" πήραν και τον ίδιο. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την "αμηχανία' του Β. Μιχαλολιάκου στη δήλωσή του μετά το τέλος της παρέλασης.

Δείτε τι δήλωσε ο δήμαρχος :

«Πάνδημη ήταν η συμμετοχή του Πειραϊκού λαού για άλλη μια χρονιά. Βοήθησε και ο καιρός! Οι γονείς ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους που παρήλαυναν, για να τιμήσουν το ηρωικό «ΟΧΙ» των προγόνων μας. Θα ήθελα να τονίσω ότι φέτος το «ΟΧΙ» είναι περισσότερο επίκαιρο από οποιαδήποτε άλλη χρονιά. Το «ΟΧΙ» εμπεριέχει την ισχυρή πολιτική βούληση του Ελληνικού λαού – και όχι μόνο του Πειραϊκού – στη νέα κατοχή, στη νέα υποδούλωση, στη νέα υποτέλεια. Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτά τα παιδιά δικαιούνται μια καλύτερη Ελλάδα και πρέπει να τους τη δώσουμε. Τα ίδια τα παιδιά εγγυώνται  ότι θα εξασφαλίσουν μια καλύτερη Ελλάδα.

Όσον αφορά τις οργανωμένες αποδοκιμασίες εναντίον του Υπουργού, θέλω να πω ότι ο Ελληνικός λαός έχει πάρα πολλές ευκαιρίες να εκφράσει την πολιτική του αγανάκτηση, η οποία είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα ήθελα όμως να παρακαλέσω να αποφεύγονται οι Εθνικοί Επέτειοι, γιατί τραυματίζουν σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό  αυτή την αναγκαία Εθνική και λαϊκή ενότητα. Και αυτοί που ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση είναι εναντίον του μνημονίου, εναντίον της νέας κατοχής». 

@ Τι δουλειά έχει η "πάνδημη συμμετοχή¨και ο "καιρός που βοήθησε!" με τη "νέα κατοχή, υποδούληση και υποτέλεια" δεν μπορούμε να σας πούμε και δεν θέλουμε να σας γελάσουμε...