Latest News

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ποιος "γνωστός" παρουσιαστής κατηγορείται για απάτη μέσω διαδικτύου

Γνωστός παρουσιαστής της τηλεόρασης που έχει περάσει από πολλά κανάλια, συνελήφθη στον Πειραιά, για παραπλανητική διαφήμιση μέσω ιστοσελίδας. Ο 30χρονος φέρεται να έστηνε παγίδες σε ανυποψίαστους πολίτες, από τους οποίους έπαιρνε χρήματα για...μεσολάβηση «αγοράς» ακινήτων από επενδυτές του Κατάρ.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος έχει συνεργαστεί με όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά κανάλια είχε αναρτήσει και σχετική διαφήμιση στο διαδίκτυο, στην οποία μάλιστα για να γίνει πιο πειστικός χρησιμοποιούσε τα επίσημα εμβλήματα και τη σημαία του Κατάρ. 

Στην ανάρτησή του ανέφερε ότι αναζητούνται προς πώληση οικήματα και οικόπεδα στην Ελλάδα, προκειμένου να αγοραστούν από επενδυτές στο Κατάρ.

Έτσι έφτανε στην «ταμπακέρα», προτρέποντας τους ενδιαφερόμενους να προκαταβάλλουν 200 ευρώ για διαδικαστικά έξοδα και να αποστείλουν το τοπογραφικό διάγραμμα του ακινήτου, μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Όμως για κακή του τύχη τον κατάλαβαν οι διπλωματικές αρχές του Κατάρ στην Αθήνα και τον «έδωσε» στεγνά η πρεσβεία του εμιράτου στην ΕΛ.ΑΣ. όπου και έκανε καταγγελία.
Έτσι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που χειρίστηκε την υπόθεση, έφθασε πολύ σύντομα στα ίχνη του. Σε βάρος του παρουσιαστή σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.apospasma.gr
@Αυτός θα μπορούσε να είναι και πολιτικός κρατούμενος, όπως ο Mπικ Μακ...