Latest News

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Έτσι άρχισε ο καβγάς!

"Φταίει η απεργία ή ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο του καθαρισμού των φρεατίων ? Συγνώμη, αλλά είναι πολύ εσφαλμένη η άποψη ότι τα σκουπίδια... έφραξαν τα φρεάτια ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται μόνο στο 10% της πραγματικότητας.
Η αλήθεια είναι ότι τα φρεάτια είναι ακαθάριστα στην πλειονότητά τους, καθώς τώρα τελευταία έδωσαν την εργολαβία καθαρισμού σε ιδιώτη που αν μη τι άλλο η δουλειά του φάνηκε με την πρώτη βροχή.

Ωστόσο υπήρχαν συνεργεία εργαζομένων που παρενέβησαν ακόμα και στην μεγάλη βροχόπτωση, όπου χρειάστηκε, αν και άλλος παίρνει τα ευρώ γι' αυτή την εργασία.

Είναι από τις λίγες απεργίες που ο κόσμος είναι μαζί μας, πως θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι αφού δοκιμάζεται, ίσως περισσότερο και αυτός όπως και εμείς.

Μετά την οικονομική μας εξαθλίωση έρχεται η καθολική μας  εξόντωση".

 @"timeo Danaos et dona ferentes" 
      Β.Γ



Σύντροφε, 
 Ακόμα κι αν ο εργολάβος είχε καθαρίσει τα φρεάτια, ήταν θέμα χρόνου να βουλώσουν από τις σακούλες με τα σκουπίδια που παρασύρθηκαν από τα νερά της βροχής. Βεβαίως, θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει ότι τα βουλωμένα φρεάτια φταίνε που πλημμύρισαν οι δρόμοι με...σκουπίδια. Τότε όμως θα μπαίναμε σ' ένα φαύλο κύκλο τύπου "η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα" κι έτσι θα άρχιζε ο καβγάς...