Latest News

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Το δάκρυ της Πασχαλίνας Καλαγιά

Μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή σημάδεψε τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πειραιά. Η Πασχαλίνα Καλαγιά δεν έκρυψε τη συγκίνησή της και βούρκωσαν τα μάτια της, όταν μίλησε για πρώτη φορά για την...



...περιπέτεια της υγείας της.
Η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, συνδέθηκε μέσω Skype, με τη συνεδρίαση και αναφέρθηκε στον πρόσφατο τραυματισμό της, αλλά και στην αγάπη που εισέπραξε από τους συναδέλφους της, αλλά και απ΄ τον απλό κόσμο. Η Πασχαλίνα, με δύναμη ψυχής, ευχαρίστησε όλους τους δημοτικούς συμβούλους για τη συμπαράσταση που της προσέφεραν.
«Με πλημμύρισε τεράστια αγάπη. Σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε στο πλευρό μου, δίνοντάς μου κουράγιο. Αν και η περιπέτεια της υγείας μου δεν έχει τελειώσει ακόμα, ωστόσο γεμίζω ελπίδα από τη στήριξή σας».
Ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος μίλησε με θερμά λόγια για την Πασχαλίνα Καλαγιά, τονίζοντας πως από τις πρώτες μέρες του τραυματισμού της, ασχολιόταν με τα καθήκοντά της, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για εκείνη. Ευχήθηκε να επιστρέψει γερή και δυνατή στο δημοτικό συμβούλιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επικεφαλής των συνδυασμών της αντιπολίτευσης, ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στην Πασχαλίνα Καλαγιά και της ευχήθηκαν να επιστρέψει σύντομα στα καθήκοντά της.
@Πασχαλίνα με το καλό να επιστρέψεις. Μας έχεις λείψει…