Latest News

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Το νόημα της κορδέλας

Η φωτογραφία αυτή μπορεί να είναι και συλλεκτική. Κι αυτό όχι μόνο γιατί είναι η πρώτη κορδέλα που έκοψε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος. 
(Κοιτάξτε, προσεχτικά τη φωτογραφία και τότε ίσως θα καταλάβετε τι εννοούμε. Κατάλαβες;)
Εκείνο που δεν καταλάβαμε είναι γιατί τα δελτία τύπου στέλνονται αργότερα από τις φωτογραφίες (δεν προλαβαίνετε τον Γρηγόρη, ρε παιδιά;) 
Και τι νόημα έχει στα δελτία τύπου να αναφέρονται τα ονόματα στελεχών της διοίκησης (προέδρων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων κ.α.), επειδή παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις του Δήμου;
Για την ιστορία να πούμε...
Στην τελετή εγκαινίων παραβρέθηκαν: Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ.: Τάσος Κάρλες, Γιώργος Δαβάκης, Γιώργος Βοϊδονικόλας, Λίτσα Σαρρή, Πέτρος Πουλικαράκος, Κορίνα Λαουλάκου, Μελίνα - Αμαλία Φύκια.
Επίσης ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την καθαριότητα κ. Ηλίας Κατσαφάδος, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κ. Γιώργος Σιγάλας, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τον Πολιτισμό κ. Νίκος Αμοργιανός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στέλιος Διαμαντίδης,  πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και Σύμβουλοι Δημοτικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και πολλοί δημότες με τα παιδιά τους.

@ Μήπως τελικά δεν έχει κανένα νόημα η αναφορά των ονομάτων στα δελτία τύπου του Δήμου; Εκτός αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο πιο ουσιαστικό για να γραφτεί το όνομά τους εκτός από την παρουσία τους σε εκδηλώσεις του Δήμου...