Latest News

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μην το πεις πουθενά, ακύρωσαν το Φεστιβάλ


Όσοι ετοιμαζόσασταν να πάτε στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνει η ΔΗ.ΡΑ.Π. από σήμερα 21 Σεπτεμβρίου έως το τέλος του μήνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο Βεάκειο...
...φροντίστε να κανονίσετε κάτι άλλο. 
Απλά, μην το πεις πουθενά, αλλά ακυρώθηκε το Φεστιβάλ!
Κι ενώ θα περίμενε κανείς να σταλεί σχετικό δελτίο τύπου ή κάποια ανάλογη ενημέρωση από το "Κανάλι 1", η ακύρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων έγινε γνωστή από ...σπόντα! 
Ο λόγος της ακύρωσης του Φεστιβάλ είναι - λέει- γιατί ενώ είχε συμφωνηθεί με τον χορηγό (τον οποίο ποτέ δεν μάθαμε) να υπάρχει ελεύθερη είσοδος, ζητούσε να μπει εισιτήριο σε 2-3 εκδηλώσεις. Αν και ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ δήλωσε πως αναλαμβάνει την ευθύνη της ακύρωσης, ωστόσο στο επίσημο site του δήμου Πειραιά, παρουσιάζεται κανονικότατα η εκδήλωση (κλίκαρε στη φωτό), στα φυλλάδια του Βεακείου το Φεστιβάλ ζει και βασιλεύει, ενώ το «Κανάλι 1» δεν φιλοτιμήθηκε και δεν μπήκε καν στον κόπο, να ενημερώσει τους δημότες για την ματαίωση των εκδηλώσεων. Αυτό δείχνει ανοργανωσιά, προχειρότητα και ερασιτεχνισμό, αλλά εκείνο που ενοχλεί περισσότερο είναι η  ασέβεια στον δημότη. Δεν μπήκαν καν στο κόπο να τον ενημερώσουν και έδειξαν πως τον έχουν γραμμένο στα…παλιά τους υποδήματα. 
@ Τώρα τι να πει κανείς; Άντε βρε και του χρόνου