Latest News

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως ζούμε σ' άλλη πόλη;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε τακτικά τις εκπομπές με "τα παράπονα σας στο δήμαρχο" από το "Κανάλι 1". Μάλλον, όμως, δεν πρέπει να...

χάνουμε και τίποτα σπουδαίο!
(Οι κακές γλώσσες λένε πως δεν ακούγεται η εκπομπή.  Eίναι αργή, μονότονη και κουράζει τον ακροατή, δεν έχει ρυθμό, παλμό και ζωντάνια, γενικά δεν είναι μια σύχγρονη ραδιοφωνική εκπομπή, αν και υπάρχουν άλλες ακόμα πιο χειρότερες...)
Πάντως, όσοι δεν ακούσουν την εκπομπή έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από επιλεγμένα αποσπάσματα (με άρωμα λογοκρισίας), τα οποία περιλαμβάνονται στο καθιερωμένο δελτίο Τύπου, που αποστέλλεται κάθε Τρίτη από το γραφείο Τύπου του δήμου Πειραιά.
(Η έκδοση του πολυσέλιδου δελτίου τύπου φαίνεται πως αποτελεί ίσως τη μοναδική αιτία ύπαρξης της συγκεκριμένης εκπομπής, πέρα από την παρουσία του ... παρουσιαστή, αν και νομίζουμε πως θα ήταν καλύτερα να είναι γένους θηλυκού, τόσο για το δήμαρχο, όσο και για τους ακροατές...)
Αν τώρα κάποιος συνθέσει όλα τα δελτία της Τρίτης, τότε θα φτιάξει ένα...ποίημα!
Μοιάζει λες κι όλα τα μεγάλα προβλήματα της πόλης έχουν λυθεί ή λύνονται με το μαγικό ραβδάκι μέσα σε 8 μήνες.  Η πόλη μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί σε παράδεισο και οι δημότες ζουν στην πιο καθαρή, την πιο πράσινη, την πιο οικολογική, την πιο ανθρώπινη και πάνω απ΄όλα την πιο αδιάφθορη πόλη του κόσμου. 
(Και φανταστείτε ότι ακόμα δεν έχει γίνει υλοποιηθεί κανένα μεγάλο έργο υποδομής κάτω στον Πειραιά, εκτός από κάποιες παρεμβάσεις σε συνεργασία με τους εργαζόμενους, όπως καθαρισμοί οικοπέδων κ.α)
@ Μήπως, ζούμε σ' άλλη πόλη ή δεν έχουμε καταλάβει καλά το...ποίημα;