Latest News

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Μάλλον ξύπνησε αργά...

Πριν από ένα μήνα (και βάλε), είχε γίνει ολόκληρη φασαρία με τις  λεωφορειακές γραμμές που έκοψε ο ΟΑΣΑ στην περιοχή του Πειραιά. Τότε ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος είχε στείλει επιστολή διαμαρτυρίας, ενώ υπήρξαν και αντιδράσεις από φορείς της πόλης. Στο επίκεντρο ήταν η γραμμή «872  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΥ», που είχε φθάσει στη Βουλή με σχετική ερώτηση του βουλευτή Θ. Δρίτσα. Τώρα αν και λιγάκι καθυστερημένα ήρθε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου να ζητήσει την άμεση...
... επαναλειτουργία της λεωφορειακής γραμμής «872  ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΥ» σε επιστολή του προς τον πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ κ. Δημητρίου Δημήτριο και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της    Ο.ΣΥ.   Α.Ε.   κ. Καραγιαννόπουλο Κωνσταντίνο. 
Στην επιστολή επισημαίνει αφενός  ότι η δημόσια αστική συγκοινωνία είναι κοινωνικό αγαθό και συνεπώς δεν πρέπει με αιτιολογία τη μικρή επιβατική κίνηση και τη χαμηλή αποδοτικότητα να καταργούνται δρομολόγια με χαρακτηριστικά όπως αυτά της γραμμής «ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΧΙΣΤΟΥ» και αφετέρου την ανάγκη συνεργασίας και διαβούλευσης των φορέων του Δημοσίου  με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ Βαθμού, πριν τη λήψη αποφάσεων που αφορούν και επηρεάζουν το βιοτικό επίπεδο των συμπολιτών μας.
@ Μήπως ξύπνησαν αργά ή είναι ιδέα μας;