Latest News

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πασίγνωστα μοντέλα στο διαδίκτυο

Ο εφιάλτης ήρθε από το διαδίκτυο για δέκα διάσημα μοντέλα. Αδίστακτο κύκλωμα δημιουργεί ψεύτικα προφίλ των πανέμορφων γυναικών στο διαδίκτυο και βάζει ροζ αγγελίες...

... με τις σέξι φωτογραφίες τους, ψαρεύοντας πελάτες με παχυλά πορτοφόλια που θέλουν να περάσουν μια νύχτα με διάσημα τοπ μόντελ.
Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο πίσω από αυτές τις περιπτώσεις να κρύβεται ένα αδίστακτο κύκλωμα το οποίο με έντεχνο τρόπο εκμεταλλεύεται την αναγνωρισιμότητα των μοντέλων με αποτέλεσμα να εξασφαλίζει σημαντικά χρηματικά ποσά από ερωτικά ραντεβού. Σύμφωνα με την espresso, τελευταία θύματα του κυκλώματος είναι δυο πασίγνωστα μοντέλα που έχουν διακριθεί σε σημαντικούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έντρομες οι δυο καλλίγραμμες και πανύψηλες κοπέλες, που για ευνόητους λόγους θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, διαπίστωσαν πως τα δεκάδες τηλεφωνήματα που δεχόταν από αγνώστους δεν ήταν καθόλου τυχαία και κυρίως δεν προερχόταν από θαυμαστές τους που βρήκαν κατά τύχη τα προσωπικά τους στοιχεία. Οι δυο καλλονές είδαν φωτογραφίες τους από σέξι φωτογραφήσεις που είχαν κάνει κατά καιρούς για δημοφιλή αντρικά περιοδικά να φιγουράρουν σε γνωστή ιστοσελίδα με «κουνελάκια» που κλείνει διεθνή ερωτικά ραντεβού. Μετά την καταγγελία των δυο γυναικών, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησαν στο μπλοκάρισμα των σελίδων με τα στοιχεία των διάσημων γυναικών.
gossip-tv