Latest News

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Για ποιον χτυπά η καμπάνα

 Αν κι έβγαζε μάτι σε ποιον αναφερόταν το άρθρο στο peiratikoreportaz για το "Κανάλι 1" (είχε γίνει επισήμανση για ποιον χτυπά η καμπάνα, βλέπε Κυριάκο), ωστόσο καλό είναι να γίνει και η σχετική διευκρίνιση για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις χωρίς...
...λόγο και αιτία. 
Σε e- mail που κοινοποιήθηκε και σε μας- αν και δεν αφορά δική μας ανάρτηση- ο Αντώνης Καλογερόγιαννης αναφέρει τα εξής: 
"Φίλοι «Πειρατικοί»


Ονομάζομαι Αντώνης Καλογερόγιαννης και επικοινωνώ μαζί σας διότι σεε  δημοσίευμα σας , που υπογράφεται από την κα Πόπη Χριστοδουλίδου, με τίτλο «Βασίλης Μιχαλολιάκος : άλλα λέει κι άλλα κάνει» αναφέρεται μεταξύ των άλλων και το όνομα μου ωσαν να είμαι Πρόεδρος της ΔΗ.ΡΑ.Π………..   Προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας  δηλώνω  ότι  ουδεμία σχέση έχω με την διοίκηση του Καναλιού 1, ούτε καν μετέχω στο Δ.Σ. της επιχείρησης. Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου είναι ο κος Μανωλάκος Κυριάκος . Η δική μου ιδιότητα είναι απλά Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και απλά ήμουν αυτός που προσέφυγε στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για τα τεκταινόμενα στο Κανάλι 1 επί Φασούλα.
Πιστεύω ότι απλά είχατε κακή ενημέρωση, νομίζω ότι σχόλια του τύπου « ο Καλογερόγιαννης τρισχειρότερος από την Καρύδη» στερούνται κάθε αληθείας και σας παρακαλώ πολύ να δημοσιεύσετε άμεσα την απάντηση μου.
Επίσης , να σας πω ότι έχω εμπιστοσύνη και στο ΑΣΕΠ και στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών όπου έχει κοινοποιηθεί το πόρισμα. Εκει, δεν χωράει καμία προσπάθεια «κουκουλώματος» ούτε «εξόφλησης προεκλογικών γραμματίων» όπως κάποιοι στον Δήμο Πειραιά υπολογίζουν.
Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις όποιες εξελίξεις προς αποκατάσταση της ισονομίας και ίσης μεταχείρισης των εργαζομένων.
Με εκτίμηση

Αντώνης Αχιλ. Καλογερόγιαννης
Οδοντίατρος

Επικ. Συνδυασμού «Πειραιάς όλοι μαζί», Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.

Υ.Γ.
Ο Σεπτέμβρης είναι κοντά….. Κι όπως έλεγε και η γιαγιά μου «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

 Είναι δεδομένο ότι το λάθος όνομα γράφτηκε εκ παραδρομής και μόνο από την Πόπη Χριστοδουλίδου.