Latest News

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η επανάσταση των αργόμισθων στο "ΚΑΝΑΛΙ 1"

Μαθαίνουμε πως έκαναν την επανάστασή τους οι διάφοροι μόνιμοι αργόμισθοι στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Αιτία, όπως λένε οι κακές γλώσσες, είναι ότι προσπάθησαν...

να τους ελέγξουν πότε πηγαίνουν και πότε φεύγουν από το κτίριο της Ευριπίδου. Η κίνηση αυτή φαίνεται πως ξεσήκωσε τους μόνιμους αργόμισθους, ιδίως όσους έχουν δεύτερη δουλειά και χρησιμοποιούν ως πάρεργο το"Κανάλι 1".
 Οι "δευτεροθεσίτες" άρχισαν - λέει -να γκρινιάζουν και πέτυχαν να παγώσουν έστω και προσωρινά την σχετική λίστα, που θα κατέγραφε κι επισήμως τον ελάχιστο εώς ανύπαρκτο χρόνο παρουσίας στο κτίριο του ραδιοφώνου.
(Μιλάμε για τα ρουσφέτια που ρουφιανεύουν τους συναδέλφους τους πως δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους, ενώ αυτοί δουλεύουν εδώ και χρόνια τις δημοτικές αρχές).
Αν και τυπικά τα καθορισμένα ωράρια δεν είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο για τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, η διοίκηση της ΔΗΡΑΠ θα μπορούσε να αντιληφθεί αυτό που γνωρίζουν και οι πλάκες  του πεζοδρομίου στην πλατεία Κοραή:
Οι μισθοί των αργόμισθων στο "Κανάλι 1" είναι υπερβολικά υψηλοί ένα πέρασμα που κάνουν το πολύ για μια ώρα την ημέρα από το δημοτικό ραδιόφωνο.