Latest News

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

H "είδηση" που ήθελαν να θάψουν...

Θα μπορούσε να είναι η "είδηση" της ημέρας (ίσως και του πρώτου εξαμήνου για το Δήμο Πειραιά)!
Όμως κάποιοι φαίνεται πως θέλουν να τη "θάψουν" κανονικά, αφού δεν είδαμε να τη δημοσιεύουν παρά το γεγονός ότι ήταν ένα θέμα...
... κοινής λήψης, δηλαδή δελτίο τύπου! 
( Μιλάμε γι' όσους δημοσιεύουν συνήθως όπως τους στέλνουν τα δελτία τύπου και είναι να απορεί κανείς γιατί δεν το έβαλαν αν και μπορεί να το κάνουν αργότερα...) 

"Μια νέα εκπομπή, δίαυλο επικοινωνίας, του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου με τους Δημότες εγκαινιάζει από τη ερχομένη....Τρίτη 19 Ιουλίου το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 fm».

Κάθε Τρίτη ο Δήμαρχος από τις 9:00 έως τις 10:00 το πρωί θα είναι στο στούντιο του «Καναλιού Ένα» και θα απαντά στις ερωτήσεις, αλλά και στα σχόλια των δημοτών σχετικά με την πόλη του Πειραιά και θα συζητά μαζί τους σκέψεις ή και προτάσεις για την αναβάθμιση τής καθημερινότητας στην πόλη. Την εκπομπή θα παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Νίκος Παρασκευάς. Οι δημότες που επιθυμούν να συζητήσουν με το Δήμαρχο ή με την παραγωγή της εκπομπής για να θέσουν σχετικά ερωτήματα, θα μπορούν να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα του Σταθμού:
210 4224441-2-3-5 και 6 . "


@ Αν και δεν θέλουμε να βάζουμε δελτία τύπου, κάναμε μια εξαίρεση, γιατί θα ακολουθήσουν σχόλια και καλό είναι να ξέρουμε γιατί μιλάμε...