Latest News

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ιδού το deal Φασούλα-Μιχαλολιάκου


Όταν το «Reportaz Net» έγραφε ότι Μιχαλολιάκος-Φασούλας με την στήριξη των στενών παρατρεχάμενων (αιρετών και μη), έχουν κάνει...


...deal συγκάλυψης των παρατυπιών της δημαρχιακής θητείας του ψηλού, προκάλεσε πληθώρα αντιδράσεων. Ακριβώς γιατί γράψαμε την αλήθεια. Ατόφια και ως έχει. Ένα από τα πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν τη «συμφωνία», είναι το γεγονός πως ο Μιχαλολιάκος εισηγήθηκε το δανεισμό των 9.900.000 ευρώ για να πληρωθούν τα φέσια που άφησε ο Φασούλας.
Το "κερασάκι στην τούρτα" είναι πως οι οφειλές του "ψηλού", αμφισβητούνται από τους ορκωτούς λογιστές που συνέταξαν τον ισολογισμό του Δήμου Πειραιά για το έτος 2010! Δηλαδή, η δημοτική αρχή Μιχαλολιάκου, πριν καν ξεκινήσει ο διαχειριστικός έλεγχος με σκοπό να αποκαλυφθούν οι όποιες οικονομικές ατασθαλίες, προσπαθεί να μπαλώσει τα χρέη του Φασούλα, υποθηκεύοντας με 10.000.000 ευρώ επιπλέον το δήμο Πειραιά, παρόλο που οι οφειλές αμφισβητούνται επίσημα από το Σώμα των ελεγκτών!
Όλο αυτό γίνεται ενδεχομένως, γιατί εμπλοκή στις παρατυπίες έχουν και στενοί συνεργάτες του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.
@Κατά τα άλλα, «όλα στο φως»...