Latest News

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Το "πάρτι" χιλιάδων ευρώ συνεχίζεται...


Την ώρα που πολλοί Δήμοι - ανάμεσά τους και ο Πειραιάς- εμφανίζονται να είναι υπερχρεωμένοι και βρίσκονται σε οικονομική κατάρρευση, ωστόσο, στις περισσότερες δημοτικές επιχειρήσεις συνεχίζεται να γίνεται "πάρτι" με παχυλές αμοιβές υπαλλήλων που ανέρχονται, ετησίως, πάνω από τα40.000 ευρώ, αλλά και προμηθευτών που ξεπερνούν... ... τα 75.000 ακόμη και τις 100.000 ευρώ!

Ήδη σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο τα μισθολόγια για όλες τις κατηγορίες των υπαλλήλων, ακόμα και εκείνων που λόγω του "Καλλικράτη" έχουν μετατεθεί σε άλλες υπηρεσίες.
Τα αναλυτικά στοιχεία των μισθολογίων έχει ζητήσει με κατεπείγουσα επιστολή του προς όλους τους δήμους που συνεχίζουν να έχουν επιχειρήσεις ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας.
Ως τελική ημερομηνία για να αποσταλούν τα μισθολόγια των επιχειρήσεων στο υπουργείο έχει τεθεί η 20ή Ιουλίου, δηλαδή μέχρι αύριο Τετάρτη.
Τα στοιχεία θα εκτιμηθούν από τις υπηρεσίες του υπουργείου και θα διαβιβαστούν στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο θα αποφασίσει για το μέλλον αυτών των επιχειρήσεων και των υπαλλήλων τους, υπό το πρίσμα της κατάρτισης και του νέου μισθολογίου που θα ισχύσει άμεσα.