Latest News

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στο τιμόνι του ΕΦΕΤ ο Γ. Μίχας


Τελικά κανένας δεν χάνεται στην πολιτική και γενικότερα στη ζωή.
Την προεδρεία του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ανέλαβε ο Γιάννης Μίχας, έπειτα από την παραίτηση του Γ. Νυχά. Σε μια προσπάθεια να «δικαιολογήσει» την...
...επιλογή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Πειραιά, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, εξάρει σε ανακοίνωσή του, τον Γιάννη Μίχα για τη θητεία του στη νομαρχία Πειραιά.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως «ανέπτυξε έντονη δραστηριότητα στον τομέα του ελέγχου και της προστασίας των τροφίμων», ενώ δεν παραλείπει να επισημάνει πως «την 8ετία 2003-2010, κινητοποιήθηκαν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της Νομαρχίας και πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι από 175.000 έλεγχοι, με αποτέλεσμα την κατάσχεση, ή την απαγόρευση εισόδου στην χώρα σε πάνω από 7 εκατομμύρια τόνους ακατάλληλων για κατανάλωση τροφίμων». Δεν μας ξαφνιάζει η απόφαση του υπουργού, καθώς είναι γνωστό ότι ο Γιάννης Μίχας διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Ανδρέα Λοβέρδο. Θυμίζουμε ότι ήταν από τα λίγα πρωτοκλασάτα στελέχη που κατέβηκαν στο λιμάνι προεκλογικά για να στηρίξουν την υποψηφιότητά του. Όπως και να ΄χει, ευχόμαστε στον Γιάννη Μίχα καλοστέριωτο στη νέα του δραστηριότητα.