Latest News

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Tα λόγια του αέρα για το "Κανάλι 1"


Γελάει κάθε πικραμένος με το τελευταίο ανέκδοτο ότι μειώθηκαν κατά 50% τα λειτουργικά έξοδα στο "Κανάλι 1".
Το λένε κάτι παπαγαλάκια της πλατείας Κοραή γλείφοντας όσους συνεχίζουν να τους ταΐζουν μπας και το πιστέψει κανείς. Δεν λένε όμως πόσα ήταν τα έξοδα και πόσα είναι τώρα.  Ούτε δίνουν συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία, γιατί απλώς λένε... 
... λόγια του αέρα, με το αζημίωτο, όπως πάντα.
Η αλήθεια είναι ότι έξι μήνες δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά. Χωρίς υπερβολή θα μπορούσε κανείς να πει ότι  το "Κανάλι 1"  συνεχίζει να (υπο)λειτουργεί με αυτόματο πιλότο, λες και δεν πέρασε ούτε μια μέρα από την αποχώρηση της πρώην διοίκησης της ΔΗΡΑΠ. Μάλιστα κάποιοι έχουν παραμυθιαστεί τόσο που νομίζουν πως καθάρισαν κρύβοντας κάτω από χαλί όσα έκαναν οι προηγούμενοι. Μιλάμε για μια διαπαραταξιακή συγκάλυψη που δεν χωράει σε καμία πολιτική σκέψη και ανάλυση.
Στο δημοτικό ραδιόφωνο ακολουθούν ακριβώς την ίδια τακτική κι έχουν την ίδια νοοτροπία, ακολουθώντας το ίδιο αποτυχημένο μοντέλο διοίκησης. Φαίνεται πως δεν θέλουν να καταλάβουν πως αν δεν αλλάξουν ρότα θα έχουν την ίδια τύχη με τους προηγούμενους που δεν τους θυμάται τώρα ούτε η μάνα τους, παρά μόνο οι εισαγγελείς. 
@Αυτό- λέμε- είναι το μόνο σίγουρο για το "Κανάλι 1"...