Latest News

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τα έχουν κάνει θάλασσα με τα Ποσειδώνια

Τα Ποσειδώνια έχουν φύγει από τον Πειραιά εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια. Αιτία ήταν ότι στην πόλη δεν υπήρχε κατάλληλος εκεθσιακός χώρος για να φιλοξενήσει κάθε δύο χρόνια το ραντεβού των ανθρώπων της παγκόσμιας ναυτιλίας. Υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι...
... τοπικοί φορείς και παράγοντες του κλάδου έχουν επισημάνει την ανάγκη να επιστρέψουν τα Ποσειδώνια στον Πειραιά. Την πρόβλεψη ότι τα Ποσειδώνια 2014 θα γίνουν στον Πειραιά, έκανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης, μιλώντας στην πρώτη Συνεδρίαση του Posidonia Sea Tourism Forum, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Και δεν παρέλειψε να αναφέρει μια σειρά από έργα που σχεδιάζονται να γίνουν κάτω στο λιμάνι.
Δηλαδή, και η επόμενη έκθεση του 2012 θα γίνει εκτός Πειραιά και βλέπουμε αν θα προλάβουμε για το 2014.
Το περίεργο είναι ότι δεν υπήρξε κάμια αντίδραση από όσους υποτίθεται πως κόπτονται για τη ναυτιλία και τον Πειραιά. Αυτούς που δεν χάνουν ευκαιρία να δηλώνουν πως δρομολογούν έργα και παρεμβάσεις για να μετατρέψουν την πόλη με το μεγάλο λιμάνι σε διεθνές ναυτιλιακό κέντρο.
@ Τώρα αν αυτό δεν είναι ανέκδοτο, μάλλον τα έχουν κάνει θάλασσα με τα Ποσειδώνια...