Latest News

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αλλού γι' αλλού το πειραιοκεντρικό "Κανάλι 1"

Την ώρα που εκατοντάδες οδηγοί ΙΧ περνούσαν το μαρτύριο του ΠΑΜΕ στους δρόμους γύρω από το  λιμάνι του Πειραιά, το δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης "έπαιζε" στο δελτίο ειδήσεων...
...στις 11.00 το πρωί πρώτη είδηση το κυκλοφοριακό έμφραγμα από τον αποκλεισμό των δρόμων γύρω από την Πλατεία Συντάγματος!
( Μετά άρχισαν τα όργανα λόγω της στάσης εργασίας, αλλά δεν τρέχει και τίποτα, αφού η είδηση μπορεί να περιμένει να μεταδοθεί αργότερα αν και κάπως καθυστερημένα).
Αν και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην έχεις την είδηση για το συλλαλητήριο στον Πειραιά, τουλάχιστον θα έπρεπε να ενημερώνει τους οδηγούς για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν στους δρόμους της πόλης από τη συγκέντρωση και την πορεία των ναυτεργατών και μελών του ΚΚΕ στο λιμάνι. Όμως το νέο αυτοδιαφημιζόμενο πειραιοκεντρικό (;) "Κανάλι 1" ήταν αλλού γι' αλλού και δεν είχε καμία χρηστική πληροφορία για τους δημότες που πληρώνουν και υποτίθεται για να τους παρέχεται ενημέρωση για όσα τουλάχιστον συμβαίνουν στην πόλη τους. 
Η γκάφα αυτή είναι ανεπίτρεπτη για κάποιο ραδιόφωνο που θέλει να λέει ότι έχει ως προτεραιότητα τον Πειραιά, αλλά μάλλον περισσότερο λειτουργεί ως επαρχιώτικο κανάλι προηγούμενων δεκαετιών... 
@ Άντε και σε ανώτερα και πάντα πειραιοκεντρικά βρε...