Latest News

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Που πήγαν τα λεφτά;


Αν και ως ένα βαθμό είναι κατανοητή η αντίδραση του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου για την πρόθεση της κυβέρνησης να εγκαταστήσει την τρόικα στον «7ο όροφο», ωστόσο υπάρχουν σοβαρά...

...ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Το κυριότερο όλων: που πήγαν τα λεφτά. Υποτίθεται ότι την απάντηση θα την έδινε δημόσια αρχή, που υποτίθεται ότι διετάχθη μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στις 26 Ιανουαρίου, να προβεί σε διαχειριστικό έλεγχο από το 2002 έως το 2010. Υποτίθεται ότι η δημόσια αρχή θα έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά όλων των υπηρεσιών και των δημοτικών επιχειρήσεων του δήμου. Υποτίθεται ότι ο Δήμαρχος Πειραιά θα πίεζε να βγει όσο το δυνατό γρηγορότερα το πόρισμα, γιατί η διαφάνεια είναι η σημαία της πολιτικής που χαράσσει από 1.1.2011.
Από την πλευρά τους, οι αντιπολιτευτικές παρατάξεις του Δήμου με προεξάρχοντα τον Γ. Μίχα υποτίθεται ότι δεν θα άφηναν σε χλωρό κλαρί την δημοτική αρχή αν δεν ολοκληρωνόταν ο έλεγχος και υποτίθεται πως θα έδιναν ΑΜΕΣΩΣ τα αποτελέσματα αυτού, στη δημοσιότητα. Έχουν περάσει πέντε μήνες από τότε και ακόμα περιμένουμε να μάθουμε, ποιοι, με πιο τρόπο και με ποίων την ανοχή κατασπατάλησαν χρήματα των Πειραιωτών.

@Σ' αυτό πρέπει ν' απαντήσει η δημοτική αρχή, για να δικαιούται να γκρινιάζει για το καπέλωμα από την Τρόικα.