Latest News

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Πως μπορεί να αξιοποιηθεί ο Πύργος

Θέλουμε να καταθέσουμε και τη δική μας πρόταση για την αξιοποίηση του Πύργου. Το "Reportaz Net" προτείνει στους αρμόδιους και μη να...
...

ξεπεράσουν τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να προχωρήσουν σε ριζοσπαστικές ενέργειες, ώστε να μην παραμείνει αναξιοποίητος ο ουρανοξύστης του λιμανιού.
Για παράδειγμα μπορεί η δημοτική αρχή να αγοράσει δύο τρία φαντάσματα και να τα τοποθετήσει στο κτίριο. Ο στόχος είναι να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους τουρίστες από τα κρουαζιερόπλοια. Η μεταφορά τους μπορεί να γίνεται με το τρενάκι. Οι τουρίστες θα πληρώσουν όσο όσο γιατί ως γνωστόν τρελαίνονται να βλέπουν φαντάσματα. Η εκμετάλλευση αυτής της φανταστικής ιδέας να μην δοθεί με πρόχειρο διαγωνισμό σε ιδιώτες. Γιατί μιλάμε για απίστευτα έσοδα στα ταμεία του Δήμου.
@ Προσοχή : Τα φαντάσματα μην αγοραστούν από Βαλκανικές χώρες (βλέπε Ρουμανία) και να μην είναι από την εγχώρια αγορά (βλέπε Λακωνία).
Είναι απαραίτητο να εισαχθούν από την Αγγλία. Ο λόγος είναι για να βγαίνουν στην ώρα τους και να μην γίνουμε ξεφτίλα στους τουρίστες-επισκέπτες...