Latest News

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Διορίζουν ακόμα τους συγγενείς τους!

Τουλάχιστον τρία στενά συγγενικά πρόσωπα πρώην αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής του Παναγιώτη Φασούλα έχουν προσληφθεί από τις 3 Μαϊου 2011 ως εργάτες καθαριότητας με οχτάμηνες συμβάσεις στο Δήμο Πειραιά. 
Όπως αποκαλύπτεται από τη σχετική λίστα των ονομάτων, πρόκειται για τη...
... σύζυγο πρώην αντιδημάρχου, η οποία ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στις πρόσφατες εκλογές, για τον γαμπρό ενός πρώην αντιδημάρχου και για την κόρη ενός άλλου πρώην αντιδημάρχου.

Σημειώνεται ότι οι δύο από τους τρεις πρώην αντιδημάρχους είχαν προκαλέσει σάλο και ποικίλα σχόλια κάτω στον Πειραιά, όταν είχε αποκαλυφθεί από το "Repportaz Net" πως είχαν βολέψει τις συζύγους τους ως κηπουρούς στα 18μηνα για τον τομέα του πρασίνου που είχαν προκηρυχθεί επί δημοτικής αρχής Φασούλα. Τότε υποστήριζαν σε δηλώσεις τους πως οι διορισμοί είχαν γίνει εν άγνοιά τους ύστερα από πρωτοβουλία του 7ου ορόφου του δημαρχιακού μεγάρου.
Ένα ακόμη κοινό σημείο των τριών πρώην αντιδημάρχων είναι πως στήριξαν έως τέλος τη δημοτική αρχή Φασούλα, αλλά τελικά δεν συμπεριελήφθησαν στο πράσινο ψηφοδέλτιο Μίχα. 

@ Τα ονόματα είναι στη διάθεση μας, αλλά δεν τα δημοσιεύουμε προς το παρόν γιατί αναμένουμε απαντήσεις από τους άμεσα εμπλεκόμενους...