Latest News

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ο κύριος Ανωμερίτης νομίζει ότι απευθύνεται (ακόμα) σε δουλοπάροικους…


Με καυστικότητα σχολιάζει το www.olympia.gr τις δηλώσεις του Γιώργου Ανωμερίτη σχετικά με τα...


...τέλη που απαιτεί ο δήμος Πειραιά. Συγκεκριμένα γράφει:
Διαβάσαμε στο καλά ενημερωμένο Reportaz Net, την προκλητική απάντηση Ανωμερίτη σχετικά με τη μάχη του Δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου για την εξόφληση των ανταποδοτικών τελών που ο ΟΛΠ οφείλει στον δήμο και ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 22,000,000 Ευρώ. Την ίδια ώρα ο Πειραιάς αντιμετωπίζεται ως μαύρο πρόβατο από την κυβέρνηση του μνημονίου λόγω χρεών!
Τι λέει ο κύριος Ανωμερίτης; Ότι ο ΟΛΠ δεν οφείλει δεκάρα, διότι είναι …δημόσια επιχείρηση! Δηλαδή οι τυμπανοκρουσίες για την μετοχοποίηση – ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ, οι φανφάρες του εκσυγχρονιστικού καπιταλισμού με φόντο το χρηματιστήριο και τα …μακέτα του Σημίτη για την “ισχυρή Ελλάδα” των ιδιωτικοποιήσεων ήταν προφανώς μία ομαδική παραίσθηση του Πειραϊκού λαού! Το ίδιο και ο ανένδοτος του αντιπολιτευτικού ΠΑΣΟΚ για το “ξεπούλημα στους Κινέζους”!
Τώρα που έρχεται ο …λογαριασμός, ο ΟΛΠ (ξανα)μεταμορφώνεται σε δημόσια επιχείρηση.
Ο κύριος Ανωμερίτης δυστυχώς λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο και δεν έχει καταλάβει ότι απέναντι του έχει έναν δήμαρχο που αυτές οι ενέργειες του συσπειρώνουν το σύνολο των δημοτών διακομματικά. Σε έναν δήμο που τολμά να μειώνει τα τέλη, να αντιτίθεται στην εξαθλίωση της παιδείας, να βάζει ταφόπλακα στα σχέδια των ιδιωτών για εργολαβίες στην καθαριότητα, ο κύριος Ανωμερίτης θα έπρεπε να αντιληφθεί ότι έχει απέναντι του πολίτες που είναι αποφασισμένοι να πάρουν πίσω την πόλη τους και βέβαια, το λιμάνι που είναι το βασικό της στοιχείο…
…και όπως αναφέρει το ReportazNet, η απάντηση του Δημάρχου αναμένεται …ασύμμετρη!


Αναδημοσίευση από το www.olympia.gr