Latest News

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ενημέρωση με καθυστέρηση μόνο έξι μέρες

Απορήσαμε, γελάσαμε και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, όταν ανοίξαμε το e-mail με το δελτίο τύπου και τον βαρύγδουπο τίτλο "ΠΑΓΚΑΛΟΣ" που έστειλε χθες ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου. Ο αντιπεριφερειάρχης ήθελε να ενημερώσει...
...για τη συμμετοχή του στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, με θέμα την πορεία υλοποίησης των προτάσεων του ΟΛΠ για την ανάπτυξη του Πειραιά.
Με τη μόνη διαφορά ότι η σύσκεψη είχε πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη 20-04-2011 και η σχετική ενημέρωση γίνεται την Τρίτη του Πάσχα 26-04-2011. Δηλαδή, μιλάμε έξι ολόκληρες ημέρες αργότερα.
Τώρα τι να πει κανείς;
- Ότι δεν έκριναν πως ήταν σοβαρό το θέμα της συμμετοχής του αντιπεριφερειάρχη στη σύσκεψη; ( Τότε γιατί έστειλαν δελτίο τύπου έξι μέρες μετά αν και η αλήθεια είναι πως περιέχει γενικότητες και αοριστολογίες χωρίς να βγάζει καμία είδηση;)
- Μήπως περίμεναν να ωριμάσει το θέμα και το άφησαν να το στείλουν αργότερα;
- Ή μήπως είχαν κλείσει το μαγαζί λόγω Πάσχα;
Αυτό είναι και το πιθανόν σενάριο...


@ Η πλάκα είναι πως ορισμένα sites και blogs "ανέβασαν" αυτούσιο το δελτίο τύπου, προφανώς από συνήθεια ή χωρίς καν να μπουν στον κόπο να ρίξουν μια ματιά και να διαπιστώσουν ότι το θέμα είναι μπαγιάτικο, αφού στάλθηκε με καθυστέρηση έξι ημερών...