Latest News

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Το μεγάλο φαγοπότι της Ραλλείου


Σίγουρα δεν τα φάγαμε μαζί! Όμως φαίνεται πως έγινε μεγάλο φαγοπότι με το νέο σχολείο της Ραλλείου, όπως τουλάχιστον αποκαλύπτει...


ο Δήμαρχος Πειραιά. «Έμεινα άφωνος όταν ενημερώθηκα ότι ο εργολάβος της Ραλλείου έχει εισπράξει το 30% του προϋπολογισμού του έργου ». Την αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Η σχετική ενημέρωση του Δημάρχου έγινε απ΄ τον Πρόεδρο του ΟΣΚ στην πρόσφατη συνάντησή τους με την υφυπουργό Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. Όπως αποκαλύφθηκε, για τέσσερις μήνες «εργασιών» ο εργολάβος έχει εισπράξει το 30% ενός προϋπολογισμού που αγγίζει τα 12.700.000 ευρώ! «Μοιάζει απίστευτο να έχει υλοποιήσει το 30% του έργου, δεν το έχει ολοκληρώσει» επεσήμανε ο Δήμαρχος Πειραιά, τονίζοντας πως ο εργολάβος έχει εξαφανιστεί και δεν σηκώνει καν το τηλέφωνο!
 Έξαλλος ο Μιχαλολιάκος δήλωσε πως θα επιχειρήσει να τον κηρύξει έκπτωτο για να τον διαδεχθεί ο δεύτερος μειοδότης, έτσι ώστε να ξεκινήσουν επιτέλους οι εργασίες στην… οικοδομή της Ραλλείου.
 @Άντε στην υγεία τους και ελπίζουμε να δοθεί οριστικό τέλος στο απίστευτο φαγοπότι του κάθε απίθανου που πλούτισε εις βάρος του Δήμου Πειραιά.