Latest News

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τελικά είναι καθαρός ο Πειραιάς!

Χωρίς επικοινωνιακές υπερβολές και πιο κοντά στην πραγματικότητα εμφανίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Καθαριότητα. Αν και δήλωνε ότι ο Πειραιάς...

...καθάρισε σε εξήντα μέρες, άφησε στην άκρη τις υπερβολές και παραδέχθηκε πως οι αντιξοότητες, αλλά και το χάος που παρέλαβε σε επίπεδο υλικοτεχνικής υποδομής δεν επέτρεψαν στην δημοτική αρχή να πετύχει 100% το νούμερο ένα προεκλογικό της στόχο. Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στην Καθαριότητα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η αφοσίωση και η εργατικότητά τους συνέβαλλε τα μέγιστα στην βελτίωση της εικόνας του Πειραιά. Έκλεισε τον μακροσκελή απολογισμό του επισημαίνοντας πως «δεν θα αποτύχει στην καθημερινή μάχη για μια καθαρή πόλη». Ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι ο Δήμαρχος Πειραιά μίλησε σε πραγματική βάση για το σοβαρότερο πρόβλημα του μεγάλου λιμανιού, αφήνοντας στην άκρη τις επικοινωνιακές υπερβολές για καθαρό Πειραιά σε 60 ημέρες. 

Ωστόσο, χρειάζεται οργάνωση και ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να υπάρχει διαχρονικό αποτέλεσμα. Μέχρι τότε θεωρείται too much να μιλάμε για σαρωτική αλλαγή στην Καθαριότητα του Πειραιά.
@Τελικά, είναι καθαρός ο Πειραιάς, τουλάχιστον όσο αφορά τις επικοινωνιακές υπερβολές...