Latest News

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μα καλά πόσους πρόλαβε να διορίσει;


Φαίνεται πως το πάρτι των  ημετέρων ξεκίνησε πολύ νωρίς στο δήμο και τις δημοτικές επιχειρήσεις. 
 Ήδη έχουν ακουστεί  οι πρώτες φωνές από εκλεγμένους, αλλά και δημότες, που αποδοκιμάζουν τις μαζικές προσλήψεις φίλων του δημάρχου, χωρίς διαφάνεια και αξιοκρατία. Όπως αποκαλύπτεται...

... από το keratsini-drapetswnanews.blogspot.com/,
μπορεί ο νέος Δήμαρχος  Λουκάς Τζανής να τόνιζε παντού ότι ο Δήμος βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση λόγω της οικονομικής διαχείρισης του Φώτη Μελά, όμως φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του όσον αφορά τους μαζικούς αδιαφανείς διορισμούς.
Έτσι, δεκάδες "νέες φυσιογνωμίες" κυκλοφορούν στον Δήμο Κερατσινίου και τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, χωρίς να αποσαφηνίζεται η εργασιακή σχέση που έχουν με τον Δήμο. Είναι γνωστό, ότι πολίτες του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον Δήμαρχο γιατί τους προσέλαβε, ενώ ΔΕΝ εμφανίζονται πουθενά στις καταστάσεις νεοπροσληφθέντων που παραδόθηκαν στους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Αλέκο Χρυσό και Φώτη Μελά, ως απάντηση σε σχετικά ερωτήματα.
Φήμες που προέρχονται μάλιστα από δυσαρεστημένους "Τζανικούς"- φέρουν ορισμένες επιχειρήσεις όπως το ΚΕΠΚΥ, το Κέντρο Πρόνοιας και η Αθλητική Επιχείρηση να είναι κυριολεκτικά κέντρα "εύρεσης εργασίας", που για τις προσλήψεις αποφασίζουν οι Πρόεδροι... σε συνεργασία βέβαια με τον "λάτρη της διαφάνειας και της κοινωνικής δικαιοσύνης" κ. Λ. Τζανή.
Λέγεται δε ότι οι προσλήψεις ΔΕΝ εμφανίζονται πουθενά, αφού πραγματοποιούνται δια της μεθόδου των "αποδείξεων δαπάνης"! Πραγματοποιούνται χωρίς αποφάσεις  των Διοικ. Συμβούλων, χωρίς Προκηρύξεις, χωρίς κριτήρια επιλογής.
Μιλάμε εν ολίγοις για ένα τρελό πάρτι, για το οποίο σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης σκοπεύουν να ζητήσουν την παρέμβαση και τον έλεγχο από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.
Αυτός είναι άραγε ο σεβασμός στα Οικονομικά του Δήμου από τον κ. Λουκά Τζανή;
Αυτή είναι η πίστη του στην διαφάνεια;
Αυτός είναι ο σεβασμός του προς τους χιλιάδες ανέργους της περιοχής;
Εμείς ευχόμαστε να ΜΗΝ είναι έτσι τα πράγματα.
Όμως για να δούμε.... Κοντός ψαλμός αλληλούια...
@ Το πάρτι των ημετέρων ξεκίνησε...