Latest News

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Το "Reportaz Net" στο Δημοτικό Συμβούλιο!


Δεν είναι πρώτη φορά και μάλλον ούτε η τελευταία. Όλο και πιο συχνά διαπιστώνουμε ότι θέματα που έχουμε αναδείξει γίνονται αφορμή για να "ανάψει" η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά!
Το «Reportaz Net» μπήκε κυριολεκτικά στην προ-ημερήσια διάταξη, με την...


...ανάρτησή μας για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ και τα ερωτήματα που θέσαμε για την επιλογή να φιλοξενεί ένα μόνο μαγαζί 11 εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά!
Για να διαβάσετε το σχετικό σχόλιο κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο http://reportaznet.blogspot.com/2011/02/blog-post_9145.html

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς-Όλοι Μαζί» Αντώνης Καλογερόγιαννης με αφορμή το δημοσίευμά μας, προχώρησε σε ερώτηση στην αρμόδια αντιδήμαρχο Αμαλία Φύκια για τα κριτήρια που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο μεζεδοπωλείο. Η αντιδήμαρχος απάντησε ότι πήρε προσφορές από πολλά μαγαζιά, αλλά επιλέχθηκε το συγκεκριμένο, γιατί ήταν το πιο οικονομικό, αφού προσέφερε περισσότερα...μεζεδάκια!
(σ.σ. Δηλαδή, αφήνεται να εννοηθεί ότι έγινε κάποιου είδους διαγωνισμός και επιλέχτηκε ανάδοχος;)
Ωστόσο, δεν ανέφερε ούτε σε ποια μαγαζιά απευθύνθηκε, ούτε παρέθεσε τις τιμές για να γίνει η σχετική σύγκριση. Μιλάμε για «φύκια» με μεταξωτές κορδέλες και μοιραία η απάντηση της κ. Αντιδημάρχου δεν ήταν διόλου πειστική...
@Χαιρόμαστε, πάντως, που τα σχόλιά μας προσφέρονται για εποικοδομητική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά.