Latest News

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Χάθηκε η μπάλα της διαφάνειας στο Δήμο

Υπέρμαχος της διαφάνειας δηλώνει συνεχώς ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος. Δεν χάνει ευκαιρία να επαναλάβει ότι ακόμα και το 1 ευρώ είναι ιερό. Για να ενισχύσει την θέση του, διατείνεται πως γι' αυτό ακριβώς το λόγο ΔΙΕΤΑΞΕ διαχειριστικό έλεγχο από τη θητεία του...
...Χρήστου Αγραπίδη, που είχε ως πρώτο βιολί τον σημερινό αναπληρωτή και αντιδήμαρχο Οικονομικών Τάσο Κάρλες. 
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος τόνισε πως τα αποτελέσματα του Διαχειριστικού Ελέγχου –τον οποίο διεξάγει η Δ/νση Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος- θα δοθούν στον Πειραϊκό Λαό μόλις ολοκληρωθούν.
Μάλιστα δήλωσε πως θα στείλει στο «πυρ το εξώτερον» όσους τυχόν εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα, ακόμα και αν είναι δικοί του άνθρωποι. Δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τον δήμαρχο. Μια επισήμανση μόνο.
style="font-size: large;">Τον διαχειριστικό έλεγχο δεν τον προκάλεσε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, όπως δήλωσε στη συνέντευξη τύπου, αλλά ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς-Όλοι Μαζί» Αντώνης Καλογερόγιαννης, ο οποίος κατέφυγε με επιστολή του στις 7.1.2011 στο Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, μετά από τα σκάνδαλα που βγήκαν στη φόρα για την ΔΗ.ΡΑ.Π. και μετά έκαναν το γύρο του διαδικτύου.
style="font-size: large;">Έτσι «πήρε η μπάλα» της διαφάνειας και τον δήμο Πειραιά.
@Αν δεν είχε γίνει τόσος θόρυβος με τις καταγγελίες για τα σκάνδαλα στο δημοτικό ραδιόφωνο, δεν βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά ότι η δημοτική αρχή θα έπαιρνε τέτοιου είδους πρωτοβουλία. Και για να το λέμε, κάτι θα ξέρουμε...